SILA KLIK

Hazirah & Khalis

Daisypath Anniversary tickers

KAMU-KAMU YG KUHARGAI

Tuesday, August 10, 2010

berkaca mata




ingatkan balik Penang leh pakai lense baru beli tuh
upenye tidak, harapan musnah
dah rendam lense misty grey yang baru semalaman,bila nak pakai, punyalah pedih dan sakit
dah tgk banyak kali dah,memang tak terbalik pon
tp bila pakai jek, dia macam mencucuk kat mata
punyalah pedih, tak boleh nak buka mata lama-lama pon,,




sedih betul, bazir dah sepasang lense baru
dahlah cantik lense tuh, nampak mata besar macam doll jek, tp sayang tak boleh pakai




sopin di gurney cari lense, tp sume mahal, padahal nak pakai kejap jek
takde yang murah pon macam dulu 1st time pakai lense beli dekat Jitra Mall leh tahan 3 bulan, RM 30 jek tak silap, murah jek, tp cari macam tuh takde
maka, pakai jelah spek sepanjang 5 hari kat Penang ni,,huhu




kat umah ada sepasang lagi lense beli sekali dengan misty grey ni, warna brown
harap-harap yang tuh lehlah pakai
kuar pakai spek macam makcik lah plak tgk,,huhu




lense hijau plak tak bawa spare mati-mati ingat leh pakai lense baru
kalau bawa lense hijau lehlah jugak pakai,,
takpelah, berkaca mata pon ok jugaklah, nak wat cane kan, mata pon boleh berehat




nanti nak beli jugak misty grey yang lain sebab pakai best cuma yang beli ni ada poblem plak takleh nak pakai sebab mencucuk dan mata pedih,,




itu jelah nak bagi tahu
walaupun sedih tidak berlense bila keluar berjalan, tetap kena happy sebab spek yang satu-satu ini jelah harta yang ada supaya nampak jelas bila berjalan
kalau lense takde, spek pon takde, kenalah berjalan pelan-pela sebab tak nampak
inilah nasib si merah yang rabun,, ^__________*



gambar memakai lense :




gambar berkaca mata :

gambar terbaru cik zira





~sekian~




k,adios!!!,,, by : ierarahman isnin 9 ogos 2010 10.04 a.m.

2 comments:

^puan nanie^ said...

amboi,skang ni muke zira mkin berseri-seri..hehe

hazirah abdul rahman said...

eh,ye ke kak?
sebelum ni tak berseri ke?hee

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails