SILA KLIK

Hazirah & Khalis

Daisypath Anniversary tickers

KAMU-KAMU YG KUHARGAI

Tuesday, August 10, 2010

pakai celak tebal tuh




korang tahu tak korang (ececeh, nak bergosip plaknye)
takde, cik zira kan sebenarnya tak pernah pakai celak tebal-tebal tau
tgk orang pakai cantik jek matanya
cik zira kalau pakai kat bawah mata jek, tu pon nipis jek, tak tebal




masa KISSM bulan jun yang lepas
masa ngah wat assignment, kat bilik Kalay, cik zira suruh dia pakaikan cik zira celak tebal
guna gel eyeliner maybelline yang baru tuh, harga RM40++ kalau tak silap
tgk macam best jek kan, tu yang minta dia pakaikan
lagipon, budak india ktrg memang pakai celak kan, tu suka tgk dorang pakai, nak pakai jugak




kalay pon pakaikanlah kat mata cik zira ni
dah siap, tgk cermin, punyalah suka hati
macam minah arab lah plak merasakan diri ini
yelah, nak pakai sendiri tak reti, lagi-lagi yang belah atas mata ni, memang tak reti




nak tgk tak mata cik zira pakai celak tebal





meh
cik zira tunjukkan, korang tgk ea,ni kalay pakaikan bukan cik zira pakai sendiri, tak reti pon,,







suka sangatlah,,
kalaulah reti pakai, hari-hari keluar pakai celak tebal macam ni kan best
nampak cantik sangat mata tuh, takdelah nampak kosong sangat
tapi, apakan daya, daya geseran, eh silap-silap,,
apakan daya, diri tidak mampu memakai celak secantik dan setebal itu




oh iye, korang trylah beli maybelline waterproof gel eyeliner ni
memang best tau, kalay kata memang sangat best pakai
berbaloilah dengan harga dia
dapat berus sekali, sapa nak beli, cik zira memang suggest beli k,, dapat berus sekali
nanti mata leh cantik pakai celak tebal macam tuh,,





bilalah agaknya kan, dapat pakai celak tebal macam tuh keluar jalan-jalan
dalam mimpi jelah kot,, huhu






~sekian~




k,adios!!!,,, by : ierarahman isnin 9 ogos 2010 10.17 a.m.

3 comments:

.fateha aziz. said...

kulit awk cntik, mata cntk... pakai je la celak g jalan3. hehehe. cantekkkk....

sile la kongsi tips kecantikan/

ngeee~

AM SYA said...

zira!

seyes cntek!

sya pon tringin pkai celak tebal2 gini~

salu pakai liquid eyeliner ngn pencil je

xpenah lagi pkai yg gel

comot x?

ke khalis air??

ehhh salah

*kalis~

hehehehe~

hazirah abdul rahman said...

fateha aziz~~ cantek ea?time kasih memuji saya,,hee
sangat suka mendengar pujian seperti itu,,
oh,selalu jek ada tips kecantikan,klik kat label tips ye dEar,,


syasya~~ sya ngade ea?nak kena cubit ni,,saje jek nak kenakan kt ye,,ngee
kt tak reti pakai pon, x beli pon eyeliner tuh,tp memang berbaloi beli kalau pandai pakai,dia waterproof,,

trylah sya,lama2 nanti pandailah
(eh,pandai nasihat orang,diri sendiri malas nak cuba,,hee)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails