SILA KLIK

Hazirah & Khalis

Daisypath Anniversary tickers

KAMU-KAMU YG KUHARGAI

Wednesday, September 8, 2010

29 Ramadhan




assalamualaikum dan salam ramadhan
selamat pagi rabu, hari ni dah 29 Ramadhan kan kan
happy tak terkata sebab lagi 2 hari jek ni nak beraya sakan



muka happy pagi ni seperti ini lah kiranya




bangun awal pagi tadi
malam tadi tido lewat sebab jadi bibik setelkan kain baju yang sudah ramai di rumah ini
basuh baju ntah bape trip ntah, jemur baju kul 12 malam
dah setel bawu tido
pagi tadi bangun subuh kemudian terus bersemangat waja cuci bilik air
menyental simen sambil berhenti kemudian menyental balik
fuh, penat!,, ;)






okeh
ni nak update sket jek dulu ye
nak siap-siap ke pusara arwah mak dengan chenta-chenta hati
adik-adik kesayangan cik zira sudah berada di samping, sangat seronok tau ^_____^






nanti balik ke petang kang ke cik zira akan update lagi sebab semangat nak update blog menjelang raya adalah sangat berkobar-kobar seperti bendera berkibar






nak kena wat entry checklist mungkin perkara-perkara yang perlu disetelkan
banyak tau, banyak,, ^__________*







~sekian~










k,adios!!!,,, by : ierarahman rabu 8 september 2010 8.20 a.m.

3 comments:

~♥ iella ♥~ said...

semangat nk raya tue smpai sanggup sejuk2 pagi cuci bilik air..

hazirah abdul rahman said...

haah,semangat kan kann,, hee

~♥ iella ♥~ said...

a'aaa..smngt sgt..huhhh..rajin tuh..

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails