SILA KLIK

Hazirah & Khalis

Daisypath Anniversary tickers

KAMU-KAMU YG KUHARGAI

Tuesday, September 21, 2010

4 syawal di Batu Pahat




SALAM SYAWAL






ini pula kisah 4 syawal
bertolak dari JB ke Batu Pahat dalam kul 3 petang
sampai-sampai chenta hati 1 terus makan sebab dia lapar sangat, sian dia






dulu, masa arwah mak masih ada, kitorang anak beranak gi umah mak midah ni tido kat sana
tapi tahun ni hanya cik zira dan chenta hati 1 sahaja wakil kan mak, sebab chenta hati 2 dan ina dah balik perak, tak dapat join ke batu pahat ni






mak midah ni adik mak
masa ni kitorang sume dari JB datang umah mak midah tapi cik zira dan chenta hati 1 tak tido situ, balik petang tuh jugak






sebelum balik, upacara bergambar memang wajib lah kan






tapi, tengok yang candid-candid dulu ye,, hee







ha, yang bawah ni sume yang betul dah, masing-masing duk control-control,, ececeh

the LELAKIs
the PEREMPUANs
senGet
berdiri belakang dari kiri : CHENTA HATI 1, cipi, aqil, uda, fiqa, pain, wana, CIK ZIRA, kak azah, zizan, qila, hidayah & arham
duduk baris tengah : cik man, mak midah, mak itam, mak uda, pak uda & pak itam
duduk bawah : angah, haiqal, aiman, farhan & akmal





happy kan bila jarang berjumpa, setahun sekali macam ni berkumpul ramai-ramai bergambar macam ni
walaupun tak cukup sume sekali ada, tapi takpelah, mana yang ada jek






walaupun mak dah takde, kitorang sebagai anak ada tanggungjawab untuk sama-sama meraikan hari raya bersama keluarga mak
keluarga abah pun keluarga kitorang, keluarga mak pun keluarga kitorang walaupun mak dah takde, anak-anak mak masih ada untuk dikenali sebagai "anak-anak arwah zizah",,, =)






cik zira tak makan masa datang uma mak midah ni
tapi dapat tapau lah, masih puasa kan, baru dapat 2 hari puasa time tuh
puasa-puasa pun nak beraya, alamatnya tengok orang makan jela,,
takpe, orang pun faham






buat sepupu-sepupu sume, ampun maaf dipinta sebab cik zira ni takde fesbuk, jadi nak tag korang sume, berjanggutlah, nak gamba kena jumpa lah minta,, hee
yelah, sian dorang, amek gamba sume guna kamera cik zira, pulak tuh sepupu dorang ni takde fesbuk
kesianlah korang,, ngee






SELAMAT HARI RAYA
MAAF ZAHIR BATIN








~sekian~








k,adios!!!,,, by : ierarahman isnin 20 september 2010 11.40 a.m.

2 comments:

zanox said...

salam cik zira!
Selamat Hari Raya!! Maaf zahir batin..
Jemputlah ke blog baru zan..kalau sudi..hehe..take care!
http://loseweightseriously.blogspot.com/

hazirah abdul rahman said...

salam zan
selamat hari raya maaf zahir batin jugak,,

okeh2,t kt jenguk blog baru zan,,mesti nak jenguk punya,, =)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails