SILA KLIK

Hazirah & Khalis

Daisypath Anniversary tickers

KAMU-KAMU YG KUHARGAI

Friday, September 17, 2010

beraya lagi dan lagi



SALAM SYAWAL





semalam hari last puasa, dah raya dah
bik ani masakkan laksa johor lepas tuh beraya umah kemboja di pasir gudang dapat tapau laksa penang
semalam keje makan laksa banyak-banyak
sumenye sedap, manalah tak makan banyak-banyak kan  ;)






lepas zohor terus gerak ke umah BFF
tunggu BFF bersiap dan beraya ke rumah jaja dekat taman tuh jugak
jaja, member sekolah SIGS gak, dah ada anak 2 dah, anak sulong dia dah 4 tahun, bayangkan






lepas tuh terus ke Panderosa, rumah natalya irena 
masuk jek umah tuh memang terpegun sangat dengan dekorasi dalam umah tuh dan di taman di tepi umah
mummy natal memang seorang yang kreatif, rumah dia sume memang cantik-cantik
sangat kagum
dia hias english style tapi jenis yang moden yang memang sangat cantik, suka duduk dalam umah tuh

 kat luar ni ada taman yang sangat cantik

 ruang tamu yang superb! tenang dan sejuk jek mata memandang, 
ada cermin yang banyak, i like!

 jam unik

 kusi cantik

 sofa menarik




kitrong beraya berempat jek kali ni
BFF, natal dengan kemboja satu matriks, jadi bila dah berjumpa memang ketawa tak berhenti lah 
suka dengar dorang borak sebab memang dorang ni kaki gelak pun, cik zira pun joinlah sekali


BFF, kemboja & natalya


candid!




dekat umah natal, mummy natal jamu mee kari, cik zira boleh tgk jela
lepas tuh ada cupcakes coklat, dahlah jenis yang moist tuh, peh, dugaan betul berpuasa semalam






lepas borak, lepas bergambar buat self timer,, ngee
kitorang pun bergerak ke Pasir Putih, pasir gudang umah kemboja plak
umah kemboja tuh rumah kedai sebab ayah dia ada kedai tayar
kat umah kemboja ibu dia jamu laksa penang, bau nya memang harum, bersabar lah lagi





kira semalam memang beraya lagilah, dahla puasa last kan
ikut jelah BFF, bila lagi nak jumpa kawan-kawan kan
sebab tuh bila ajak bergambar jek sume sakan padahal yang empunya kamera bukan nye ada fesbuk pun leh tag-tag orang,, haha
dengki kan kan, sape suh ada fesbuk,, ngee






ni pun kena update blog cepat-cepat lah
nak kena bersiap sebab kena bawa atok, bik ani ngan mak esah beraya
malam tadi pas maghrib pun dah bawa beraya, hari ni sambung lagi
petang-petang kang nak kena gi beli barang kat tesco untuk hari esok,,
esok kan busy,, ^_____*






entry lepas ni cik zira letak gamba cik zira BFF natal dengan kemboja bergambar semalam ye
nak kena pilih-pilih dulu,,






SELAMAT HARI RAYA
MAAF ZAHIR BATIN






~sekian~








k,adios!!!,,, by : ierarahman jumaat 17 september 2010 9.09 a.m.

2 comments:

nadilah said...

Kak zira guna camera tu ker ..patutlah cantik gambar

hazirah abdul rahman said...

eh,tu pun kamera beginner jek
saja untuk amek gamba,bukan reti amek pun,,huhu

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails