SILA KLIK

Hazirah & Khalis

Daisypath Anniversary tickers

KAMU-KAMU YG KUHARGAI

Wednesday, September 8, 2010

cik zira,sila semak ini




entry ini untuk diri sendiri dan untuk peringatan juga mana lah tahu ada antara korang pun sama kena buat apa yang cik zira kena buat kan
sama-samalah boleh mengingatkan diri






cik zira kena setelkan semua ini :

  • iron baju raya sendiri dan baju raya chenta-chenta hati - X
  • basuh bilik air - DONE
  • basuh kipas - DONE
  • kemas rumah atas - X
  • update blog - sedang buat
  • susun semua kuih raya, kemas tempat makan - X
  • iron langsir - X
  • pergi kubur arwah mak, arwah mama, arwah bik menah, arwah atok - DONE (pagi tadi dengan chenta-chenta hati dan bik ani)





rasanya macam banyak lagi kena buat tapi yang penting-penting tuh jek rasanya
hari ni dah 29 ramadhan tau, esok dah hari last puasa, lusa dah raya
sekejap jek, kena setelkan semua
pastikan rumah semua dah setel pagi raya tuh, bila rumah kemas dan cantik barulah boleh makan dengan senang hati,,
yay! tak sabar nak makan sedap-sedap malam dan pagi raya
cik zira memang suka makan ^_____^






kalau korang pun banyak kena nak kena setelkan, adalah lebih baik buat checklist k supaya memudahkan korang check apa yang masih belum setel
nak raya ke tanak? kalau nak raya, setelkan sume keje k






SELAMAT HARI RAYA
eh, boleh ke cakap skang? boleh lah kan
nak dekat raya jek neyh,, ^___________*







~sekian~








k,adios!!!,,, by : ierarahman rabu 8 september 2010 10.50 a.m.

3 comments:

~C.h.E.n.T.a..L.y.a.A~ said...

selamat hari raya sis
slm aidilfitri..
lya nak mintak maaf andai kata ada trslp kata ..
eceh,.menjiwang lak rasenya.

icee-yah said...

slmat hari raye cik zira:)

hazirah abdul rahman said...

lyaku sayang~~
selamat hari raya lya sayang
kt pun nak minta maaf andai ada salah silap
sayang lya,,=)



aisyah~~ selamat hari raya dEar,, =)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails