SILA KLIK

Hazirah & Khalis

Daisypath Anniversary tickers

KAMU-KAMU YG KUHARGAI

Thursday, September 9, 2010

di taman abah





assalamualaikum dan salam satu Malaysia buat semua
wah, hari ni dah 30 ramadhan tau, esok raya tau, tak sabar sangat tau tau,, ;)






tapi sebelum nak beraya, cik zira nek cerita
hari ahad lepas ni, cik zira gi umah abah dekat simpang pulai
selesaikan beberapa perkara penting






dan sambil menyelam mesti nak minum air kan kan
ameklah gamba dekat taman abah kat luar tuh
abah cik zira ni suka menanam, suka berkebun, sukakan taman
sebab tuh baik rumah kat manjung dulu dan rumah di simpang pulai ni, sumenye bertaman-taman
cik zira tak minat, tapi minat bergambar jelah,, ngee










yelah, amek gamba wat kenangan lah kan
bukan selalu dapat datang umah abah tu






berbuka puasa di rumah abah dengan chenta hati 2
esoknya, isnin gerak gi KL






itu jelah untuk entry kali ni
sebenarnya hati memang tak sabar-sabar nak makan makanan sedap ni buka nanti dengan pagi raya besok
tak sabar, tak sabar tapi kena bersabar
hari ni jek last, raya kedua nanti start puasa ganti, 5 hari sahaja,, hee
da setel ganti, lehlah puasa 6 plak,, =)
okeh semua
SELAMAT HARI RAYA AIDILFITRI 
sabar tau
esok jek dah boleh melaram cantik-cantik
jangan lupa iron baju yew,, ^_________^






~sekian~








k,adios!!!,,, by : ierarahman rabu 8 september 2010 11.45 a.m.

2 comments:

~cik manis~ said...

kak ziraa! selamat hari raye sis.
hehe ade typing error la atas tu, 30 ramadan patutnye.

maaf zahir batin kak. salu jadi silent reader je.
lots of love, manis :)

hazirah abdul rahman said...

hi dEar,,
thanx tegur ye,dah betulkan da,,

maaf zahir batin jugak tau
thanx sudi bace blog neyh..
lov u,,=)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails