SILA KLIK

Hazirah & Khalis

Daisypath Anniversary tickers

KAMU-KAMU YG KUHARGAI

Sunday, September 19, 2010

.makanan.



SALAM SYAWAL





alhamdulillah syukur teramat syukur sebab majlis semalam berjalan dengan lancar
ramai juga yang ada di rumah atok





dan makanan pun mestilah banyak
bik ani lah ketua masak semalam yang memang sangat terer masak dan makanan sume sedap, nyum nyum
sume suka lauk yang bik ani masak






cik zira juga tidak ketinggalan tau
cik zira buat sardin roll yang dah lama tak buat, dah setahun tinggalkan sardin roll, dulu bisnes sardin roll dekat UUM, semalam buat lagi, seb bek jadi, suka sangat
lepas tuh, cik zira buat fruit salad jugak, buat malam, bekukan, makan sejuk-sejuk memang sedap
lemak dan manis, nyum nyum nyum,,  ^______*


 







macam-macam makanan ada
kuih lah, kek lah, sume ada
makan nasi putih dengan lauk asam pedas ikan parang + sayur kacang buncis + sayur kubis + ikan goreng + sotong masak manis yang sedap






puas hatilah makan
tengok sume makan selera jek, suka sangat






di kesempatan ini, cik zira nak ucapkan terima kasih tak terhingga kepada keluarga yang banyak membantu semalam :

  • abah
  • auntie zie
  • chenta hati 1
  • chenta hati 2
  • ina
  • bik ani
  • atok
  • bik sah
  • cik man
  • imran
  • arep
  • aisyah
  • tok cik salleh
  • tok cik aza
  • tok nah
  • kak june
  • abang ai
  • cik paris sekeluarga
  • dan seluruh keluarga yang banyak membantu 


 chenta-chenta hatiku




terima kasih kepada keluarga khalis yang datang dari penang dan mami juga
lenkali datang lagi ye ^___________^







SELAMAT HARI RAYA
MAAF ZAHIR BATIN








~sekian~








k,adios!!!,,, by : ierarahman ahad 19 september 2010 1.19 p.m.

2 comments:

icee-yah said...

wm,,dah lme tak mkn sardin roll tu..khalis n family dtg tu ade pape ke cik zira::wink wink

hazirah abdul rahman said...

hehe,,
kena rasa sardin roll kt baru tahu sedap ke tak,, ;)


ada,datang berkenal-kenalan,, ^____*

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails