SILA KLIK

Hazirah & Khalis

Daisypath Anniversary tickers

KAMU-KAMU YG KUHARGAI

Monday, September 13, 2010

raya lagi lah!



SALAM SYAWAL
hari ni dah 4 syawal dah kan
dekat kampung-kampung sume dah sunyi balik sebab masing-masing dah balik semula ke bandar
tapi takpelah, sekurang-kurangnya dapat juga beraya bersama walaupun hanya 3 hari





abah cik zira sudah pulang tadi,
dengan aunt zie, ina dan chenta hati 2
bahagia dan bersyukur sebab dapat ciuman abah seperti dulu-dulu, alhamdulillah
rabu malam, chenta hati 1 pula ke rumah abah
cik zira tak boleh ke mana-mana sebab ada perkara perlu diuruskan,, ^____^





lepas semua selesai, baru ingat nak pergi cari kerja sebab nak tunggu intake bulan 10 pun tak konpemlah dapat ke tak, kerjalah sementara dulu





kejap lagi ni, mahu ke batu pahat, rumah mak midah, adik arwah mak
dia buat makan-makan, cik zira puasa, minta tapau jelah nanti,,
cik zira pergi dengan chenta hati 1 jek sebab ktrg jek yang tinggal
petang kang bawu balik uma atok semula





yang nak beraya dengan member SIGS tuh dituka besok plak
cik zira ikut BFF jek, mana dia nak bawa cik zira, cik zira folo,,






sekarang ni, ramadhan kali ni, syawal kali ni, sangat bermakna buat cik zira dan keluarga cik zira
bersyukur sangat
semuanya sudah kembali jernih dan doa moga semuanya bahagia sampai bila-bila
insya Allah
abah sudah boleh tersenyum lebar begitu juga atok,, alhamdulillah
bersyukur kepada Allah





eh, dah kena siap-siap ni
mandi pun tak lagi tau sebenarnya,,, hee
update blog dulu untuk hari ni sebelum nak ke batu pahat
ada sapa-sapa kat Batu Pahat tak, jom jumpa,, ^____*





esok update lagi ye
takpun petang-petang kang ke, malam-malam kang ke
dah boleh update blog dah sebab sume dah kembali slow, tidak lah busy seperti raya pertama-ketiga dah
boleh berblogging semula
yay!
gamba-gamba yang banyak bakal ditepek di entry-entry selepas ini,, =)





SALAM SYAWAL
MAAF ZAHIR BATIN







~sekian~








k,adios!!!,,, by : ierarahman isnin 13 september 2010 10.02 a.m.

2 comments:

firahadifa said...

selamat hari raya dik.. :)

hazirah abdul rahman said...

selamat hari raya kak farah,,=)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails