SILA KLIK

Hazirah & Khalis

Daisypath Anniversary tickers

KAMU-KAMU YG KUHARGAI

Saturday, September 11, 2010

raya raya raya



hari ni dah 2 syawal tau
masih mood raya sangat
semalam beraya MERAH-MERAH tau
gamba banyak tapi simpan dulu lah ye






malamnya plak gi karok ramai-ramai, 3 jam melalak di raya pertama,,ngee
seronok lah!






busy lagilah nak update blog
lagipon raya raya ni kan sape nak bace blog ye tak, sume sibuk beraya lagi
sibuk makan rendang ketupat lagi
tapi cik zira dah start puasa dah hari ni,,






okehlah
SALAM SYAWAL ye semua
yang masih bercuti, beraya lagi tau puas-puas



(satu gamba dulu ea)
SELAMAT HARI RAyA dari kami si MERAH-MERAH





SELAMAT HARI RAYA
MAAF ZAHIR BATIN






~sekian~








k,adios!!!,,, by : ierarahman sabtu 11 september 2010 12.25 p.m.

3 comments:

~C.h.E.n.T.a..L.y.a.A~ said...

sis
chanteeeeeeeeeeeeek nya
kaleful..
i like
hehe
especially red color tu
mengancam habes u!

intanurulfateha said...

wahhh
santek! :)

hazirah abdul rahman said...

lyaku sayang ~~ cantik ea,,thanx dEar,, MERAH pun sangat santek kan,, suka sangat,,
walaupun kaleful MERAH tetap wajib,,
selamat hari raya dEar,,


intan ~~ thanx intan,, =)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails