SILA KLIK

Hazirah & Khalis

Daisypath Anniversary tickers

KAMU-KAMU YG KUHARGAI

Friday, September 24, 2010

tiru macam saya



SALAM SYAWAL






entry di pagi jumaat, cik zira nak sajikan dengan gamba-gamba diri sendiri, boleh ye
tak banyak sangat gamba diri sendiri di pagi 1 syawal hari tuh tapi bolehlah kan, gamba sebagai modal nak update blog,, ;)






seperti yang semua sedia maklum, pada 1 syawal yang lepas, baju raya cik zira adalah kalerful dan wajib memakai tudung warna MERAH sebab tema adalah MERAH ye untuk tahun ini






dan, di sini cik zira nak tepek gamba-gamba cik zira masa 1 syawal hari tuh, ada beberapa aksi ye
sebelum tuh meh tengok sket empunya wajah masa 1 syawal tuh







dah tengok tang muka dah kan, sekarang tengok plak aksi si MERAH ni di hari raya
meh tiru macam saya, lalalalalala ~~~







rasa sangat seronok tau setiap kali raya, rasa meriah, rasa ramai berkumpul, rasa boleh bergaya melaram cantik-cantik, rasa nak bergambar sampai 1000 keping gamba, sume tuh dirasai setiap kali syawal, kan best kalau hari-hari pun hari raya, mesti girang tak terkata,, ngee







SELAMAT HARI RAYA
MAAF ZAHIR BATIN







~sekian~








k,adios!!!,,, by : ierarahman rabu 22 september 2010 9.40 a.m.

6 comments:

Cik Zuliana Harun said...

akak cantik.... ;p

akak.. nak tanya... mcmana nak update belog? nak letak gambat kat wall belog mcm akak buat ni...

tolong ajarkan..

pls..pls...

=)

Chit Ana said...

comel la dear...yang payung tu so dengan baju raya tu ;)

hazirah abdul rahman said...

zuliana ~~ thanx dEar,, =)

yang, kita tak pahamlah soalan, email kita boleh, gamba kat wall yang mana 1 ea? email ea, t kt boleh explain, tlg mana yang kita tahu,,

ierazira@yahoo.com, email k,,


ana ~~ comel ea,, kalerful kan kan,, tu yang jadikan payung tu as a prop,,hee

AM SYA said...

chantek..chantek!!

kale merah mmg naek!

ske sya2 tgk

cmne nk upload gmb bg bsar cmni eh zira??

Cik Zuliana Harun said...

okay sis.. nanti nana email...:)

hazirah abdul rahman said...

syasya ~~ kita pun suka MERAH-MERAH cam ni,, =)

gamba besar ea,kt tak reti nak xplain, tp ape kata sya try tgk balik kat blog kak filla mak kasih's tuh sebab kita blaja dari blog dia bagi blog orang yg dia blaja, ape kt merepek ni,,kt nak tunjuk memang tak reti,,kt pun blaja pelan2,,

try tgk ea,,



nana ~~ ok dEar,, =)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails