SILA KLIK

Hazirah & Khalis

Daisypath Anniversary tickers

KAMU-KAMU YG KUHARGAI

Thursday, September 16, 2010

wajah-wajah syawal



SALAM SYAWAL





hari ni hari terakhir cik zira berpuasa dengan atok
berbuka kang dah raya, bik ani mesti masak sedap-sedap
yay!






nak bagi tahu, ini entry ringkas
entry pendek tetapi bergambar
boleh lah kan






nak tepek gamba wajah cik zira sempena syawal
dari raya pertama sampai ke lima hari tuh
jom lihat!






1 SYAWAL


baju : baju kurung ready made colourful ada beading kat bahagian leher
tudung : cotton shawl warna MERAH
anak tudung : cotton belang-belang warna warni + lycra warna kuning






2 SYAWAL



baju : cotton viscose corak abstrak
tudung : cotton shawl warna pepel
anak tudung : lycra triple tone + lycra kuning






3 SYAWAL


baju : maxi dress lycra warna kelabu
tudung : cotton shawl dwi warna kelabu
anak tudung : lycra warna kuning






4 SYAWAL


baju : kebaya pendek warna hijau
tudung : shawl jojet corak
anak tudung : lycra kuning + lycra coklat






5 SYAWAL


baju : cotton viscose
tudung : cotton shawl warna coklat muda
anak tudung : lycra triple tone + lycra brown keemasan



baju : cotton viscose
tudung : ariani warna hitam dipadankan dengan kerongsang besar warna merah






itulah sedikit gambar syawal 2010 kali ni
kalau diperhatikan, cik zira kali ni selesa mengenakan cotton shawl itu
memang sangat sedap lah pakai shawl ini, sungguh selesa dan terletak jek bila pakai
macam-macam style boleh dipakai dan digayakan






agak-agak ada tak permintaan untuk cik zira jual cotton shawl ini
kalau ada, sila roger k, cik zira akan buka jualan untuk cotton shawl ini
memang best pakai
harga pasaran RM18






em, gamba masih banyak lagi ni sampai dah tak tahu nak update yang mana dulu
pelan-pelan lah kan
mood beraya masih ada, dan mungkin hari ni ikut BFF beraya lagi







esok dan lusa adalah hari sibuk cik zira dan keluarga
hanya yang tahu sahaja tahu,,
ssshhhhh, diam-diam je tau,,  ^_______*






SELAMAT HARI RAYA
MAAF ZAHIR BATIN







~sekian~






k,adios!!!,,, by : ierarahman rabu 15 september 2010 11.05 p.m.

6 comments:

ed shahir said...

tudia aih kak...banyaknye..hehe..ed suka yang 1st tu..kaler meriah giler..

*akak comel.pakai ape pun cantik..:)

Sharinginfoz said...

wajah yang cukup ceria

Norman vs Abby

hazirah abdul rahman said...

eD shahir ~~ banyak kan,kalau boleh hari2 nak beraya tau eD,,
haah,1 syawal kena bagi warna warni ceria gitu!

thanx eD,,puji sebegitu,,=)


sharing info ~~ thanx,,=)

AM SYA said...

cntek2~suke bj 1st raye..meriah gitu!ngn bj kaler grey tuh..elegence :)

hari sebok ape tu dear?? ;)
tetttt!

~C.h.E.n.T.a..L.y.a.A~ said...

hr merisik yeeeeeeeeeeeeeeeeeee
xmo rasia2...
hehe

hazirah abdul rahman said...

syasya ~~ kt pun suka baju raya pertama, sangat suka sebab kalerful pulak tuh pakai tudung kaler merah,,suka banget!
baju kelabu simple,, =)

hari sibuklah,, ngee
dah tahu diam2 k,,



lyakusayang ~~ ehem ehem,,
shhh,,,,, ;)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails