SILA KLIK

Hazirah & Khalis

Daisypath Anniversary tickers

KAMU-KAMU YG KUHARGAI

Wednesday, April 18, 2012

semalam : selasa, 17042012




Assalamualaikum semua. terima kasih ye sebab masih sudi singgah blog MERAH cik zira dan baca kisah cik zira dekat blog ni.


muka serabai



baiklah, tanpa melengahkan masa, cik zira nak cerita sedikit pasal kisah cik zira semalam di hari selasa. semuanya berjalan dengan lancar, alhamdulillah. mengajar semuanya baik. dah lama sebenarnya cik zira tak mengamuk dalam kelas. cuma marah-marah sahaja nak tegur. kesian pulak tengok muka budak-budak tu bila teacher hazirah dia mengamuk. tak sampai hati. tu yang tahan diri supaya marah berpada-pada,,, ;)






makan semalam boleh dikatakn mewah. sarapan sandwich telur sampai 3 set cik zira makan. kuih lagi, nuget lagi. lepas tu, bik ani pun masak istimewa sikit dari biasa. ada kupang + siput sedut masak lemak nenas + sayur campur berlemak. buah tembikai pun ada. bawa pergi sekolah, makan sama-sama dengan akak-akak tu. balik pun sambung makan lagi.







perjalanan semalam pun sangat best. pukul 7 dah sampai rumah. awal-awal je jalan lambat sikit, lepas tu dah ok. tu yang 30 minit dah sampai rumah. selalu paling awal pun 40 minit perjalanan. jalan baru tak siap lagi. kalau siap pun cik zira tak pasti cepat ke atau sama je. nanti kena cubalah kalau jalan dah siap.






hari ni dah hari rabu. sabtu ni kena ganti sekolah untuk cuti raya haji. jadual hari khamis. kena pergi sekolah macam biasa sabtu ni.






~sekian~






k,adios!!!,,, by : ierarahman selasa 17 april 2012 9.40 p.m.

4 comments:

Cik FaRiZaM said...

tu lauk tuk selasa ke???heabta nye masak mcm2.....

sy nk belaja masak la...

atty's said...

kupang ngn siput sedut tu sedapnya..

HAZIRAH ABDUL RAHMAN said...

Cik FaRiZaM :


haah, semalam punya lauk. sedap memang. tapi, tukang makan je, bukan tukang masak,, hehe

HAZIRAH ABDUL RAHMAN said...

atty's :



sedap kak, sekali sekala makan memang sedap sangat!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails