SILA KLIK

Hazirah & Khalis

Daisypath Anniversary tickers

KAMU-KAMU YG KUHARGAI

Monday, March 2, 2015

MOODREPUBLIKTOURPENANG - PART 1


hamboi cik zira ni kan. bukan main. last week penuh cerita pasal percutian satu malam femly kecik ni. minggu ni macam cik zira janjikan, cik zira nak ceritakan pengalaman cik zira bershopping sakan siap bawa khalisah lagi tau.

kalau masa calaqisya jb sale disember lepas, cik zira pun semangat lepas subuh terus keluar, siap orang pertama sampai depan butik calaqisya tu, siap beli 7 helai jubah untuk diri sendiri. puas hati sangat sangat.

tapi kali ni, mood republik datang serang penang, cik zira tak segagah itu sebab ramai lagi paling gagah siap tido situ malam sebelumnya dah sampai.

siapa yang tak kenal MOOD REPUBLIK kan? festival nombor 1 dekat Malaysia ni. dipelopori oleh dua orang anak muda yang sangat disegani sebab mana je bawa tour ni semua yang datang macam tsunami. sanggup tau!



sejak mood republik umumkan nak datang penang di instagram, cik zira makin jadi tak sabar. dari disember lagi dorang dah umumkan nak serang penang. maka cik zira tak sabar nak simpan duit dan dapatkan jubah jubah idaman tambah koleksi yang dah ada.

setiap hari bila makin dekat event, setiap harilah akan lawat instagram mood republik dan ig brand brand hebat yang cik zira nak shopping.

ok. ini mukadimah tau. next entry : MOODREPUBLIKTOURPENANG - PART 2

bersambung ...

1 comment:

ArY+ShA=AmZaRFaYyAdH said...

Assalam zira,
iols tak tau pa tu mood republik he3
nampak benor tak 'in' kan3 he3

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails