SILA KLIK

Hazirah & Khalis

Daisypath Anniversary tickers

KAMU-KAMU YG KUHARGAI

Monday, January 10, 2011

Maxi Dress MERAH





hai semua
entry malam ni cik zira nak let go salah satu Maxi Dress kesayangan, warna MERAH pulak tu



SOLD OUT


ini maxi dress nya







dekat bahagian leher tuh dia ada kayu-kayu tau, memang cantik dan ada tali untuk diikatkan pada leher
sesuai dipakai dengan inner mahupun cardigan atau pun jaket. memang cantik






cik zira baru pakai sekali sahaja. mengenangkan dah tak nak pakai dah, baik lah di jual kan.






harga beli : RM 50
harga untuk di LET GO : RM 35 sahaja.
kain : cotton lcyra






ada sesiapa berminat?
sms cik zira segera, 012-7962386






terima kasih







~sekian~








k,adios!!!,,, by : ierarahman ahad 9 januari 2011 7.28 p.m.

6 comments:

~boy @ Mr. K~ said...

ko g mengajar ngan gaya lagu tuh ker?
klo gitu, kompom bukan ajer cikgu2 duh usha ko, pelajar o pun nak usha gak tuh hahaha
nice what..knp nak jual? simpan jelah, mana tahu nt nak guna balik...ann

hazirah abdul rahman said...

eh,pergi sekolah mana boleh pakai cam ni lah, ni masa gi dating je bolehlah, tapi dah tanak pakailah sebab rasa tak sesuai dah,,
sebab tuh jual, takpe yang lain ada lagi,, =)

~boy @ Mr. K~ said...

haha... mana la tahu ann...hik3

Bit Zamri said...

Salam kak,
theme dinner saya Merah Hitam..
So, sy mcm minat dgn dress akak ni..
harga boleh kurang lg x?

contact saya : bittakssoul@gmail.com

hazirah abdul rahman said...

sorry dEar, dah sold out lah, lupa nak bagi tahu,,


sory k,,

Bit Zamri said...

ouhhh ala sedih..hehe
xpe la...terima kasih. :)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails