SILA KLIK

Hazirah & Khalis

Daisypath Anniversary tickers

KAMU-KAMU YG KUHARGAI

Thursday, August 20, 2009

ME : SULTANA OF THE NIGHT!!!



ATTENTION !!


announcing, the sultana of TESL NIGHT : ARABIAN MASQUERADE 2009 is ZIRA...



clap ur hand people,,


thanx to all,,


cik zira in RED and won the best dress for tesl night 2009,,unbelievable,,



syukur,,tak sia2 tau, melabur untuk melaram malam tesl night ni,,tp konpem2la kan mmg dari atas sampai bawah merah sumenye,,makcik cik zira yg duk kat balakong tuh yg tlg carikkan costume cik zira ni,,thanx bik hanifa,,jasamu dikenang,,

walaupun baju cik zira tuh berbunyi keceng2 kan main,tp sbb jadi floor manager,,kena jugak ke hulu ke hilir bagi memastikan segalanya berjalan dengan lancar,,ramai puji baju cik zira,,tp mmg dari awal cik zira da bg tahu sume,,"kt lawa tau malam tuh nanti",,,ngee,,harusla puji baju makcik cik zira belikan,,warna merah plak tu kan,,sangat ske tau,,

kali ni cik zira tak menari wat persembahan,tp cik zira ttp nek pentas dicalonkan best dress bersama 4 org pompuan2 yg lain,,nek atas pentas,kena gelek gak menari la tunjuk sket baju tuh bunyi2,,lama gak tak bergelek atas tuh,,ntah pape jek,,hehe,,


lepas tuh,,masa emcee tanya sape layak menang,wah,vote utk cik zira sgt ramai,,thanx tau sume,,dorang pon masa cik zira sampai pon da kata da cik zira menang,,tp cik zira diam jela,sbb ramai gak yg cantik2,,mungkin rezeki cik zira dan baju merah kot,,lagipon ktrg da senior da,,da tua,,hehe,,tua2 pon ttp bergaya tau!


yg dinobatkan sebagai sultan pon kan main lagi dia melaram,,junior la,,tp mmg gerek baju dia,,rasa seronok sangat sebab dapat dipakaikan mask oleh tuan pengarah ktrg yg sgt comel dan sporting sangat,,thanx sir! sempat begambo dengan tuan pengarah tau,,

pastu ramai gakla nak begamba dengan cik zira merah ni,,yela,da jadi sultana for the night kan,,pemes la sekejap,,hehe

mami cik zira dtg tp cik zira x sempat nak jumpa dia,,sory mami,,ni pon satu ari x jumpa mami kesayangan cik zira,,kang kalo sempat siap sume entry,basuh baju mandi,nak trun kafe jap jumpa mami,,


overall,,malam tesl night ni pada cik zira sangat bes,,walaupon persembahan dikatakan sikit tapi timing sangat baik tapi cuma masih ada kekurangan yg boleh diperbaiki,,tp cik zira puas hatila,,seronok sgt2,,


jom tgk gamba!!

gaya seorang sultana of the night,,merah tu wajib buat cik zira hokeh!


ya habibi ya maulana,,=)


ni kat blk sebelum ke dewan,,bersiap2,,=)

dengan dua2 jin yg cik zira pilih sendiri sebagai emcees,,good job dear!



hadiah mask utk sultana ...=)

hadiah exchange gift cik zira dapat,,dari teacher bedah!,,hehe

with li shin

ini dia stage manager pilihan cik zira yg banyak membantu,,thanx syah!

with ruhaila

rumate cik zira,mek bie dan penari yg ouw!

pengarah projek,,si munir
dengan pres dan paan
bersama mamat rashid

eh,nak jadi jin plak ke?ngee

inila tuan pengarah maktab ktrg,comel sgt orgnye,Mr Rijeng Jahit,,thanx sir sudi dtg,,=)


we are the sultan and sultana of the night,,merah2 tau,,ramai photog amek gamba time ni,,rasa diri cam artis plak,,hahahaha,,(gelak jahat)




akhir kata,,terima kasih kepada lecturer dan semua yg memilih cik zira sebagai sultana of the night,,sangat gembira dan terharu,,

(utk pengetahuan semua,cik zira mmg pantang kalo ade event2 cenggini,dinner ke ape ke,,cik zira mmg kaki melaram,,sanggup berhabis tau!)


kepada semua yg telah banyak bertungkus lumus menjayakan TESL NIGHT : ARABIAN MASQUERADE 2009 ni,terima kasih yg tak terhingga diucapkan,kepada lecturers terutama Mr Ganesan,,thanx so much,,


lastly,hi all,,im the sultana of tesl night,,,ahlan wa sahlan,,,syukran2,,,hehe,,






~sekian~




k,adios!!!,,, by : ierarahman khamis 20 ogos 2009 9.00 p.m.

8 comments:

~C.h.E.n.T.a..L.y.a.A~ said...

gorjes,menawan..memikat ht.sume ade .......hehe....congrate sis........sgt chantek....

hazirah abdul rahman said...

hehe,,thanx yang,,=)

[z@ck] said...

tahniah kak zira..
btw..nice outfit..
dare 2 b different and outrageous than the others..
mmg tepat la pilihan org rmi..hehehe

hazirah abdul rahman said...

hehe,,thanx zack,,
hidup ni kena beran,,takkan nak lalui benda yg sama je kan,,tak besla hidop kalo camtuh,,=)

~Am Sya~ said...

wow ziera~

tahniahh!!!

mmg gorjes habes..

mmg patot pon menang..

glamer gituw~ =)

^SyASyA^

hazirah abdul rahman said...

hehe,,thanx sya,
sya tak tgk pakwe kesayangan sya pakai ape,,hehe,,=)

marzx munirz said...

serious, aku nmpak hensem dlm gmbar zira n pngarah projek..huahahah...projekk baikkk punyeerr....

hazirah abdul rahman said...

ala munir,,kt pon comel dlm gamba dengan munir tuh,,kt ske sebenarnya gamba tuh,,ngee


munir pon jenguk blog kt ea?hehe,,time kasih,,=)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails