SILA KLIK

Hazirah & Khalis

Daisypath Anniversary tickers

KAMU-KAMU YG KUHARGAI

Thursday, June 17, 2010

kesukaan si merah



kesukaan cik zira sejak-sejak ini
eh, tapi rasa sejak dulu kini dan selamanya kot,,hee


  1. bergambar - memang kaki bergambar, kamera compact, kamera enpon, kamera besar, tala jela kat muka ni, konpem da ready dengan senyuman
  2. berjalan - terutama sejak ada yang bawa kan jalan-jalan, lagilah, berjalan dan bergambar, gabungan paling ideal. yeah!
  3. bermakan (eh, ape da, sume nak ber-ber ni) - sape tak suka makan memang tak siuman kot, orang tak siuman pon suka makan. makan adalah nikmat paling bermakna. pergi mana-mana mesti nak makan dan paling suka kalo dapat makan sedap-sedap,,yummy~~


dan gabungan tiga kesukaan ini iaitu bergambar + berjalan + bermakan akan menjadi = berdating,,hee



bila berdating dah ada ketiga-tiga pakej itu
mana lah tak gi dating hari-hari,, ;)



ingat tuh sume, cikgu aja ni
kalo nak dapat kesukaan seperti itu formulanya senang sahaja ye
cuba ingat balik murid-murid sume ye



bergambar + berjalan + bermakan = berdating




kesimpulannya murid-murid ye, bila dah ada teman untuk berdating, jangan lepaskan peluang yang ada tau, sebab kalo dah dapat pakej baik macam tuh, jangan lepaskan, rugi,,




jadi, cik zira nak berterima kasih kepada peneman berdating, siapa lagi kalo bukan khalis yang memberikan pakej terbaik itu setiap kali berdating





saya sangat suka,,=)






~sekian~



k,adios!!!,,, by : ierarahman khamis 17 jun 2010 12.30 a.m.

2 comments:

Miss Hirose said...

ye2..sy tau mmg zira suka bergambar..hehe

hazirah abdul rahman said...

hehe,,
time kasih kerana tahu,,=)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails