SILA KLIK

Hazirah & Khalis

Daisypath Anniversary tickers

KAMU-KAMU YG KUHARGAI

Tuesday, September 28, 2010

18 september 2010





bertarikh 18 september 2010
antara tarikh yang akan dikenang sampai bila-bila






terima kasih tak terhingga kepada semua kaum keluarga yang terlibat



pengerat kekeluargaan dari kiri : 
cik zira, abahku (Lt Kd Abdul Rahman Mukri), Tn Haji Abdul Kudus, Khalis & Auntie Zie








ini pertemuan yang mengeratkan hubungan kekeluargaan
syukur alhamdulillah ...








~sekian~








k,adios!!!,,, by : ierarahman isnin 27 september 2010 3.01 p.m.

14 comments:

wawa zakaria said...

oh oh oh~
rombongan merisik ke rombongan memeinang?
heheheh~~

hazirah abdul rahman said...

hohoho~~
rombongan beraya lah sayang,,
heee ^_____*

wawa zakaria said...

oh yeker,,
baru nak terbau2 nasik minyak hee~

hazirah abdul rahman said...

alala,,
doa jek ye,sampai jodoh,kt jemput,harus datang ye,, =)

amy said...

lamanye x singgah blod cik merah ni...pe cite??katne skrg???ermm..nk sibuk gak...ni rmbongan raya+mminang ke???siap xkn lupa date tu...uishh kalau jd ni cik merah bkl jd mnantu tokey ayam la ek.......huhuhuhuhu...amy doakn...nnt amy tunang cik zira dtg ek...

hazirah abdul rahman said...

ye ke dEar,, mesti bz sangat kan tak sempat nak jenguk blog merah kt ni,,
hehe,,diam-diam k amy,,t kalau ada jodoh, kt mesti jemput amy,amy tak dapat dtg yg jb,datang yg penang k,,insya Allah,doakan ye,,

bila amy tunang?pape,sms kt k,,kalau kt leh datang,kt datang,,insya Allah,, =)

wawa said...

zira..congrats ye..(^_^) happy for u,

hazirah abdul rahman said...

thanx wa,doakan yang terbaik ye,, =)

awek_utara said...

wahh..alhamdulillah..dh tunang ke nih? letak la gambo mjlis tunang tu..bile tunangnye? raye aritu ke?wahh..kawen nnti tema kale merah ke?bile jgka lgsung tu?

heheh..bnyk nau soklan mokcik neh kn"?lme xjenguk...tetibe jek mlm nih tringt..mmg lame dh doakn zira ngn khalis brtemu jodoh..harap kekal ke ank cucu..amin.. ;))

hazirah abdul rahman said...

wah wah dEar,, banyaknye soalan..
terasa diri macam artis plaknye,,ngee
em, anyway, kalau nak tanya lebih-lebih sms kt ye dEar,, off record lah,,ngee


tahu, ramai doakan dan ada jugak yang mengata, tapi takpelah, doakan jelah yang terbaik k sayang,,,


terima kasih sangat-sangat,,, =)

awek_utara said...

nnti kawen jmput sye taw..huuuu..
nk brgmbo ngn pngntin yg weddingnye konferm red theme, rite?
de red crpet x? wahhh..(xmalu nye sye, suh org jmput2 plak)..kekkekeke.

aloh, letak le pic srung cincin dear.. pleaseeeee (merayu neh).. ;)

hazirah abdul rahman said...

insya Allah,ada jodoh,kt akan jemput kamo dEar dan jemput semua pembaca blog merah kt yang kt sayang ni,,


doakan tau tau




em,mestilah MERAH nanti,,
red carpet tuh utk artis lah sayang,tak perlu rasanya ;)



alalala,
email kt k dEar,,, =)



p/s tak boleh open sebab ramai tak suka kita bercerita pasal ni,,huhu
kang takut blog kena serang lagi,,takmo =(

amy said...

aah la zira..amy bz sgt lately ni..last sem kn fhm2 la..wat la fb kn senang nk update cite cik merah..huhuh..amy tunang 1.1.11..nnt kad dah siap amy minta alamat k nk pos kat zira...ala dtg tau nnt..
dlm diam2 cik zira ek..tau2 dah je kn..hahah..anyway amy doakn yg tbaik tuk zira n psgan..wajib dtg kalau zira kawin..siap tmpah baju thema merah lagi nnt....pasni tunggu turn eddy n lisa lak..uhuhu..

hazirah abdul rahman said...

oh, takpe2,, habiskan sem akhir ni,semoga dapat habiskan dengan jayanya k dEar. fb ea?tak tergerak lagilah nak buka pun,takpe, apa2, amy just sms je k. wah, cantik tarikh tunang. boleh kot pergi kalau takde halangan.sebab dah start keje time tuh,takut takde cuti.


tanak heboh2lah dEar.. benda kecik sahaja.kalau kahwin sure kena heboh lah,, thanx amy,kt pun doakan utk amy jugak.. yep, wajib sume datang pakai baju MERAH.. amek gamba banyak2..



eddy ye?dah tak amek tahu dah pasal dia dan keluarga dia lepas ape mummy dia buat kat mami. seb bek jodoh amy bukan dengan dia kan.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails