SILA KLIK

Hazirah & Khalis

Daisypath Anniversary tickers

KAMU-KAMU YG KUHARGAI

Wednesday, September 29, 2010

berkerongsang MERAH di hari raya




salam buat semuanya...
terima kasih buat semua yang masih sudi membaca blog MERAH cik zira ni






okeh, pagi ini kita ke kisah kerongsang MERAH
ape ceritanye ye?






kalau dah nama PENCINTA MERAH TEGAR, sape yang buat-buat tak kenal tuh tak tahulah lagi nak cakap ape,, hee, guwau jek, jangan marah ye, cik zira bukan terkenal pun, ngee






tapi, buat teman terdekat dan yang mengenali diri ini, dorang sume tahu cik zira memang amat CINTAKAN MERAH, sangat sukakan MERAH dan hidup ini memang diMERAHi,,, ^_______^






oleh sebab itu, masa raya hari tuh, cik zira telah mendapat hadiah set kerongsang MERAH
pemberian HUDA , gf kepada chenta hati 1 cik zira
sangat cantik dan memang cik zira suka lah sebab warna MERAH tu bonus tau,, ;)






TERIMA KASIH ye HUDA bagi kerongsang tuh kat kita, kita suka dan dah pakai merata dah bawa beraya
alang-alang dah besar, mestilah nak pakai tempat yang nampak kan kan






macam 2 gamba kat bawah ni, cik zira pakai kerongsang MERAH tuh dengan shawl, pinkan kat bahagian tepi, pakailah segabak-gabak kerongsang tuh, baru cantik,, =)


 nampak tak ea kat tepi tuh,, nampak kan kan





eh, ada sapa-sapa nak bagi hadiah kat cik zira? nanti cik zira terima kasih kat blog ni,, hee
tunggu birthday tahun depan lah boleh? bagi tau bagi tau ,, ^__________*







~sekian~








k,adios!!!,,, by : ierarahman isnin 27 september 2010 3.31 p.m.

2 comments:

nursarah said...

cantik..!


mmg gila merah ek. hihi

hazirah abdul rahman said...

cantik kan kan,,



yep,bukan gila saja dah, memang MERAH segala!!



tengok blog la dEar,, ^____^

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails