SILA KLIK

Hazirah & Khalis

Daisypath Anniversary tickers

KAMU-KAMU YG KUHARGAI

Tuesday, December 13, 2011

balik penang bersama suami





malam ni, cik zira dan buah hati naik bas balik Penang untuk majlis belah lelaki pula, 18 disember ni. 






pertama kali naik bas bersama buah hati yang kini bergelar suami.






esok pagi sampailah penang. update blog dari rumah mertua pula,,, =)






banyak nak cerita pasal kahwin, tapi masa tak berkesempatan. nanti ye.







~sekian~






k,adios!!!,,, by : ierarahman selasa 13 disember 2011 9.27 a.m.

6 comments:

Zaliedana said...

Wah sukalah eks blk berdua ngan hubby tersayang..Btw umh hubby zira katner eks..Kut2 lah kak ct nak p nanti,hehe..Teringin sgt nak tgk zira n hubby sanding..

Rizawati Abd Rahman said...

tahniah sayanggg!!! moga jodoh kalian bkekalan hingga ujong nyawe.. lahirkan bb yg sihat2 lps nih okeng.. insyaALlah... slm syg dr akak @ KL.

Cikgu Ieda said...

Tahniah Zira..
Kasi address dik..rasanya boleh kot singgah Penang sbb otw nak balik Kedah masa tu..hihi..hr tu ms Zira mintak alamat nak poskan kad akak x sure lg nak balik Kedah ke tak time tu..;-)
Kalau kat RECSAM tu mcm pernah lalu otw nk p Batu Feringghi..dia kat penang sebelah island kan? i mean kne lintas naik bridge or ferry,right?

hazirah abdul rahman said...

Zaliedana :

kat penang, ahad ni kitorang buat kat recsam kak ct, datanglah kalau free tau. boleh jumpa,, =)

hazirah abdul rahman said...

Rizawati Abd Rahman :



terima kasih banyak kak wati atas doanya,, Amin,, =)

hazirah abdul rahman said...

Cikgu Ieda :



terima kasih kak ida. Haah, RECSAM tu dekat pulau, dekat jek dengan USM. dekat dengan TESCO.. t akak free, jemputlah datang ye,, =)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails