SILA KLIK

Hazirah & Khalis

Daisypath Anniversary tickers

KAMU-KAMU YG KUHARGAI

Monday, January 2, 2012

make up done by kak june.





dari awal tahun lagi, cik zira dah minta tolong dengan kak june, isteri abang ai, kakak sedara cik zira untuk tolong make upkan cik zira masa majlis cik zira. nasib baik, kak june sudi nak memberikan bantuan.






cik zira tahu kak june make up cantik. jadi, disebabkan baju semua beli sendiri dan memang tak amek mana-mana bridal, jadi cik zira berbesar hati bila kak june sudi nak jadi mak andam cik zira masa hari bersejarah tu baik di JB mahupun di penang.








cik zira suka kak june make up. simple, tapi bersih dan cantik sangat. cik zira cakap tak nak cukur kening pun kak june faham dan jadikan kening cik zira cantik. pakai bulu mata palsu pun takde masalah sebab jenis yang biasa je. pendek kata, memang puas hati sangat dengan servis kak june.






terima kasih sangat-sangat dekat kak june sebab sudi cantikkan cik zira pada 11 disember dan 18 disember yang lalu. sayang kak june,,, ^___^






~sekian~






k,adios!!!,,, by : ierarahman khamis 29 disember 2011 5.10 p.m.

7 comments:

Errah said...

cantik make up..xsarat sgt..suka nekap camni,looks natural..

btw,im ur silent reader...skrg bru nk aktif blgging...support my blog k..:)

Errah said...

*mekap

~azillakhalison~ said...

berseri2 okeh

hazirah abdul rahman said...

Errah :


thanx dEar. memang nak make up simple je dan dapat pun. syukur.



oh, new blogger ea. happy blogging dEar,, =)

hazirah abdul rahman said...

~azillakhalison~ :



thanx zila,, =)

Errah said...

tq..da join blog ni dah lama,but bru nk aktif menulis balik..kira mcm new jgk la sbb bru nk bljr blogging ni..mohon tunjuk ajar from blogger2 lain..:)

hazirah abdul rahman said...

boleh2. pelan-pelan ye. selamat menjado blogger dan menempuh alam blogger ni ye dear,, =)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails