SILA KLIK

Hazirah & Khalis

Daisypath Anniversary tickers

KAMU-KAMU YG KUHARGAI

Saturday, January 21, 2012

RED asus netbook.




aduhai, berkenan plak dengan asus netbook warna MERAH ni.






tengok ada cikgu kat sekolah tu baru beli. memang cantik. slim, kecik molek jek.






memang tengah kumpul duit nak belikan hadiah hari jadi untuk diri sendiri Mac nanti dan memang rancang nak belikan laptop sebab laptop hadiah abah bagi ni dah nak masuk tahun kelapan tak silapnya. memang dah lama dan memang uzur dah. tapi tetap cik zira sayang dan tetap guna terutama untuk mengupdate blog MERAH kesayangan dan buat kerja sekolah.






em, laptop ke netbook ea? sebab cik zira bukan jenis download pun. kerja memang update blog dan siapkan kerja sekolah. jadi laptop ke netbook ke sama je kot ea.






kena fikirkan dahulu.






~sekian~






k,adios!!!,,, by : ierarahman rabu 18 januari 2012 10.20 p.m.

4 comments:

saharinasaharudin said...

lawaaaa ;)

hazirah abdul rahman said...

kan kan?
tu yang terberkenan sangat plak ni,, ;)

GadiS said...

beli!! beli!!
ad geng dah nie...

hazirah abdul rahman said...

huda dah beli ke?
member beli RM 999. sama ea ke murah lagi?

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails