SILA KLIK

Hazirah & Khalis

Daisypath Anniversary tickers

KAMU-KAMU YG KUHARGAI

Tuesday, May 29, 2012

seri bakal ibu.




petang semalam cik zira sangat gembira sebab dapat berdating dengan BFFku tersayang.


dalam lif,,, =)



BFF cik zira makin berseri sebab bulan lapan nanti akan bergelar seorang ibu.






BFF bawa cik zira pergi Plaza Pelangi. sampai je terus kitorang makan dulu sebab baby dalam perut BFF belum makan lagi. dia lapar. tak tahu nak makan kat mana, kitorang terus menuju ke Vivo sahaja.





lepas makan, kitorang jalan cuci mata dalam Metrojaya. tengah ada jualan murah, tapi tak beli apa pun. tengok-tengok aje.






lepas dah puas cuci mata dalam metrojaya, kitorang jalan cuci mata dalam cold storage plak. seronok tengok barang-barang dalam cold storage tu sebab barang dia lain dari supermarket yang biasa. semua segar-segar. cik zira beli jus oren dengan yogurt.






eh, panjang plak cerita dating cik zira dengan BFF ni. maklumlah, susah sangat kitorang nak keluar sama-sama. bila dua-dua cuti dan ada masa free, barulah dapat jumpa dan borak-borak.






okeh, jom tengok BFF kesayangan cik zira yang makin berseri-berseri ni. seri bakal ibu lah katakan.


 bukan main lagi membelek




comel,,, =)




terima kasih BFFku. jaga diri baik-baik ye. Insya Allah, nanti kita jumpa lagi ye. sayang kamu!






~sekian~






k,adios!!!,,, by : ierarahman isnin 28 mei 2012 6.47 p.m.

4 comments:

GadiS said...

makin cantik mak buyung kan kak zira??

~♥ iella ♥~ said...

nnt cik zira plak..hehe..jgn mare..


http://fadthnwan.blogspot.com/

HAZIRAH ABDUL RAHMAN said...

GadiS :


haah, dia memang main cantik,, =)

HAZIRAH ABDUL RAHMAN said...

~♥ iella ♥~ :


Insya Allah,, =)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails