SILA KLIK

Hazirah & Khalis

Daisypath Anniversary tickers

KAMU-KAMU YG KUHARGAI

Friday, June 25, 2010

dress kembang & baju arab




ini dress paling mahal yang cik zira beli
tak salah harga dia RM150 macam tu kot
beli semata-mata nak pakai masa last dinner bersama kawan-kawan cohort tahun lepas
walaupon bukan warna merah, sebab cari warna merah merata tak jumpa, tp suka jugak sebab dia kembang,,




dan sekali itu jela pakai
sampai sudah masih tersimpan rapi dalam almari
duk ternanti-nanti bila lagilah boleh pakai dress kembang ni
kat function mana lah plak leh pakai




dan samalah dengan baju arab ni
pakai sekali jek masa jadi organizer Arabian Masquerade
entah bila nak pakai lagi
tp sekarang baju merah ni ada pada member, dia pinjam utk pakai dinner dia





dan kedua-dua baju ni membawa tuah kat cik zira sebab menang pakaian terbaik untuk kedua-dua majlis tersebut
cik zira kalo ada function pape, mesti akan bergaya lebih untuk berpakaian dan tak kisah berbelanja lebih,,
sukalah bergaya-gaya ni,,hee





~sekian~




k,adios!!!,,, by : ierarahman khamis 24 jun 2010 11.47 a.m.

2 comments:

xkenalmakexchenta.blogspot.com said...

mmg dress tue sngat adorable...
mmg sekali seumur idop jela pkai..

hazirah abdul rahman said...

takpe2
kt akan usahakan utk pakai kali kedua,,hee

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails