SILA KLIK

Hazirah & Khalis

Daisypath Anniversary tickers

KAMU-KAMU YG KUHARGAI

Wednesday, June 16, 2010

Taman Negara Penang




ahad lepas (tgk, baru nak update)
cik zira dan khalis telah ke Penang National Park



masa nak keluar tuh memang tak tahu lah khalis nak bawa gi mana
pakai pon men pakai jek baju pape sbb kali ni balik Penang, baju jalan mencukupi
tak banyak mana



upanya nak ke Penang National Park
tempat kat situ memang cantik
nak berkelah boleh, berehat-rehat santai, amek gamba
memang tenang jek,,

panduan supaya tidak tersesat ye,,



sampai dan masuk boleh nampak jeti yang cantik
dan dalam-dalam lagi kalo larat berjalan memang ada pantai nan indah utk beristirehat
bukan beristerirehat ye,, jangan terkeliru,,hee
tp nak nek bot pon boleh jugak, tapi dinasihatkan dalam kumpulan sbb lagi jimat






pemandangan jeti yang cantik,
nak amek utk wedding photoshoot memang gerek r,,





tp ktrg takdelah jalan sampai ke pantai
sampai pon hari tuh da kul 5 petang da
jalan mana yang sempat jela
tp seyes, pemandangan memang cantik
sape yang pandai amek gamba tuh, konpem besh!






jadi, silalah ke Penang National Park nun di hujung Penang untuk melihat keindahan ciptaan Tuhan yang tiada bandingan,,








gamba-gamba si merah ini akan menyusul kemudian
(eceh, macam cerita dalam tv plak nye,,ngee)







~sekian~



k,adios!!!,,, by : ierarahman rabu 16 jun 2010 5.38 a.m.

5 comments:

ALYN_C3N1 said...

wah....alyn yg duk penang pun tak terjah tmpat2 pcutian kt penang nie..hikhikhik...bgus2...promote penang lagi sis...;p

~♥ iella ♥~ said...

org yang menetap kt penang nie pun sendiri tak jejak kaki lagi kat situ...wat malu ja kan....hehe

Miss Hirose said...

zira cantek la tmpt ni..
nk wat photoshot la..hehehe

faizal said...

hyee...
taman negara penang nie area mana ek? Pulau ke tanah besar?..pesal mcm xpenah tau je ade tmpt nie?

hazirah abdul rahman said...

alyn ~~ aik, cane ni, kt org jb pon da merata jalan ni,,maklumlah dapat khalis yg rajin bawa kt berjalan,,ngee


iella ~~ takpe, ada peluang, sila ke situ ye cayang,,=)


miss hirose ~~ ye cayang, memang sangat cantik, amek gamba konpem gamba sume cantik2,,sila sila


faizal ~~ kat belah pulau,, kat teluk bahang nun,, hujung pulau da,,
ada, cuma tak tahu jek, ni dah tahu bolehlah pergi kan,,=)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails