SILA KLIK

Hazirah & Khalis

Daisypath Anniversary tickers

KAMU-KAMU YG KUHARGAI

Wednesday, September 7, 2011

JCooL Yogurt





cik zira ni memanglah sangat suka makan benda-benda macam yogurt-yogurt ni semua. sebelum rasa tutti frutti, memang sangat suka JCool punya yogurt sebab harga lebih murah dan yogurt dia lagi best sebab rasa susu dan masam-masam sikit. cik zira akan amek yang single topping, perisa coklat tu. sebab bila masam lawan manis baru sedap dap dap!!






pernah jugak rasanya rasa yogurt papa rotti ke tak silap masa dekat gurney dulu-dulu, dia pun ikut timbang, mahal jugak tapi sedap jugak. cik zira ni memang semuanya sedap,,, ;)







sama je sebenarnya, cumanya tutti frutti lagi banyak pilihan dan yogurt dia pun ada banyak perisa. JCool perisa plain jek dan topping dia pun tak banyak mana. tapi oklah, makan banya-banyak pun kang payah nak ngabiskan, tapi ok jek cik zira, banyak mana pun leh habis,, hehe






kesimpulannya, ada duit lebih bolehlah makan tutti frutti, takde duit kalau teringin jugak macam semalam, pergi jelah JCo makan JCool yogurt dia. sedap pun sedap jugak.







malam semalam semata-mata tau teringin nak makan yogurt, ajak chenta hati 2 temankan gi KSL jap. pergi tak sampai setengah jam pun terus balik sebab dah dapat nak makan apa,, ^___*






~sekian~






k,adios!!!,,, by : ierarahman selasa 6 september 2011 10.40 p.m.

4 comments:

~azillakhalison~ said...

xpernah pulak rase jcool ni :))..hrge lbh murah ea??bape rm cik zira?

hazirah abdul rahman said...

sedap, tapi ikut saiz dan topping la dEar,, yang selalu kita makan single topping RM 6.50 tak silap, kecik jelah, tapi cukup sorang makan,, =)

Muammar Gaddafi said...

best ke? esk nk try la..ahaks~

hazirah abdul rahman said...

kalau jenis yang suka makan yogurt, suka lah!



cubalah muammar, kat KSL ada,,, =)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails