SILA KLIK

Hazirah & Khalis

Daisypath Anniversary tickers

KAMU-KAMU YG KUHARGAI

Monday, September 5, 2011

MERAH + hijau ??





maaflah ye, sebenarnya ada lagi gamba-gamba raya yang cik zira tak tunjuk dan cerita dalam blog MERAH ni tapi masih belum berkesempatan. takpe, syawal panjang lagi, masih boleh tunjuk gamba raya kan?,,, ;)






ini cerita raya di syawal ke 4. cik zira beraya di rumah member sigs dekat saujana, pn fadzilah buni yang baru melahirkan baby girl bernama Hannah yang sangat comel. tapi tak amek gamba. tunggu baby hannah besarlah baru dapat amek gamba.






eh, bukan nak cerita pasal baby sebenarnya dalam entry ini, tapi nak bercerita pasal baju yang cik zira pakai pergi beraya jumaat lepas. macam tajuk entry ni sendiri kan, MERAH + hijau.






apa yang MERAH apa yang hijau tu ek? ha, mari sini tengok sket,







cik zira memberanikan diri memakai dress labuh berwarna MERAH di bahagian dalam dan sarungkan kebaya nyonya berwarna hijau di bahagian luar.






ini hasilnya.






berani tak berani lah. tanya chenta hati 2 dia kata memang tak kena. tapi cik zira cekal jugak sebab cik zira rasakan MERAH ni dah macam warna hitam dan putih, masuk jek bila gandingkan dengan warna apa sekalipun,,, tu yang beranikan diri jugak pakai. lantaklah orang kata apa,,, ;)






tudungnya? cik zira pakai tudung apa dan macam mana? ha, cerita tudung kemudian ea, esok ke.






dua warna jek kan, kalau dah 4-5 warna tu memang nampak macam badutlah kalau tak kena dengan caranya. MERAH + hijau, masih berani pakai lagi,,, ^___*






~sekian~






k,adios!!!,,, by : ierarahman sabtu 3 september 2011 10.55 p.m.

4 comments:

Nurulbadiah Lai said...

ijau comel..

dear..
selamat hari raye:)

GadiS said...

okeh jek...dulu pun pernah macam tu jugak..dating dengan azri..baju kaler tekois dengan selendang oren. tapi selendang letak jek dekat kelape..sume tengok sebab pelik..time tu lah mintak perhatian..heheheh..

hazirah abdul rahman said...

Nurulbadiah Lai :



MERAH cantik!


dEar,
selamat hari raya jugak,,, =)

hazirah abdul rahman said...

GadiS :




betul-betul, dia antara berani ke tak jek nak pakai kan,, =)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails