SILA KLIK

Hazirah & Khalis

Daisypath Anniversary tickers

KAMU-KAMU YG KUHARGAI

Wednesday, October 19, 2011

chicken chop giant RM 5.99





cik zira kan, kalau dah pergi giant yang jauhnya tak sampai 5 minit dari rumah atok ni, memang suka sangat pergi dekat bahagian makanan tu. macam-macam ada, suka sangat tengok. dah nama kaki makan, dapat tengok makanan banyak dah macam rasa gembira sangat,,, hee






dekat bahagian makanan tu kan, macam-macam ada tau. lauk-lauk ada, mee goreng-goreng pun ada, nasi lemak, nasi goreng, nasi ayam. ayam panggang pun ada, sandwich, sosej, hot dog, burger, karipap, fish n chips, chicken chop, pendek kata memang puas hati bila menjengah ke bahagian itu.






dulu cik zira pernah cerita pasal nasi ayam cik zira beli kat giant ni, ayam dia dahlah potong 4, besar gila, nasi da punya banyak, sos dia pun boleh tahan, makan 3 orang pun tak tentu habis, harga dia? baru RM 4.99. murah kan? memang berbaloilah beli. murah pun murah. tapi bila dia sejuk kena masuk dalam microwave lah bagi dia panas balik tapi memang tak rugi beli.






dan macam semalam, cik zira beli chicken chop bbq sos bawa bekal gi sekolah. ayam dia punyalah gabak besar. ada fries pun besar-besar, salad, coeslaw, timun, tomato, sos bbq dengan sos cili. satu set cenggitu dengan ayam besar baru RM 5.99. memang kenyang makan sorang. suka sangat.







jadi, kalau korang gi giant kan, singgah je tengok makanan kat bahagian makanan tu. tak beli pun takpe, tengok pun cukup, dah rasa kenyang. cik zira memang kalau lalu walaupun tak beli rasa best sebab tengok semua sedap dan murah,,, hehe






~sekian~






k,adios!!!,,, by : ierarahman selasa 18 oktober 2011 8.15 p.m.

2 comments:

si tuan putri kiUt said...

macam nak g bli skang jugakkkk

hazirah abdul rahman said...

dah beli ke kak? hehe,,, =)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails