SILA KLIK

Hazirah & Khalis

Daisypath Anniversary tickers

KAMU-KAMU YG KUHARGAI

Sunday, March 18, 2012

macam setiap bulan je ni beli baju baru.





entah ye entah tidak. tapi rasanya macam lebih kepada ye.






rasanya bila teringat kembali, setiap bulan ada je barang yang cik zira shopping kan. em, ada duit lebih sikit mesti nak melabur beli barang.






takpe, yang penting bila beli tu semua cik zira akan guna. bukan tak guna. memang tak bazirlah kiranya bila cik zira beli. lagipun, bila beli barang baru ni, rasa macam puas dan best sangat. dan yang penting, beli guna DUIT SENDIRI. 






baru-baru ni cik zira bershopping online lagi. kan dah bagi tahu kan, cik zira kalau beli ni, bukan 1-2 tau, memang beli sikit rugi. mahal. cik zira beli sekali banyak. senang pos sekali harung.






cik zira beli 12 helai terus. dapatlah high waist long skirt, long cardigan with hoodie, sleeveless maxi dress dengan wakaka dress. puas hati. separuh dah tinggal dekat Penang, lagi separuh letak kat JB ni, jalan-jalan boleh pakai.






baju jalan rajin beli. baju kerja dah bertahun-tahun pakai baju sama je. bila lah agaknya ye cik zira nak beli baju kerja yang baru banyak-banyak pulak? huhu






~sekian~






k,adios!!!,,, by : ierarahman sabtu 17 mac 2012 9.08 a.m.

4 comments:

icee-yah said...

TAKPE ZIRA.KALAU pakai cantik cantik untuk dating dgn suami kira ibadah kan:)

cik chinta said...

kite tgh ushar nk bli bawal ni sekodi. lom kesampaian jumpa mana soping 09 yg bole dipercayai. takot terkne yg keras kejung kain x elok plak. zira klo bli, serta kan la link blog nye ek. best skit nk cuci mata

hazirah abdul rahman said...

icee-yah :


oh, haah ea, lupa plak ibadah yang itu, bercantik untuk suami,, ;)

hazirah abdul rahman said...

cik chinta :


oh, kt tak pakai bawal jadi tak surveylah mana yang best.


okeh, nanti Insya Allah kita sertakan link okeh,, =)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails