SILA KLIK

Hazirah & Khalis

Daisypath Anniversary tickers

KAMU-KAMU YG KUHARGAI

Friday, January 25, 2013

beg hadiah hospital



rupa-rupanya, HSI akan bagi satu beg bila dah keluar hospital. ingatkan beg apa. tapi bila buka dalam tu, macam-macam ada. seronok bukan men. ada pampers berjenis-jenis. ada krimlah, alat mandian baby, minyak yuyi pun ada. 





berkemaslah cik zira sampai je rumah. barang semua keluarkan dan susun balik satu per satu. malas nak tangguh nanti bersepah. jadi, kerja pertama sampai rumah berkemas.


hospital pun dah siap bagi hadiah kat khalisah. hadiah pampers dan yang lain-lain. khalisah pun ada dapat hadiah lain dari atok ngan nenek dia, dari kak june abang ai dan aiman, dari mak jah dan qila. yang tu nanti cik zira tunjukkan lain.


BFF, aunty emy khalisah pun ada bagi satu kotak baju cantik-cantik untuk khalisah. tak sabar nak tengok khalisah pakai. dia kecik lagi. tunggu besar sikit.


jadi baby best. dapat hadiah banyak... =)





~sekian~



k,adios!!!,,, by : ierarahman rabu 23 januari 2013 1.15 p.m.

7 comments:

nora fida said...

tahniah..cik zira..

nora fida said...

tahniah ye cik zira..

GadiS said...

nanti aunty huda bagi hadiah juga eh. hehehe..

issnita said...

tahniah teacher..
seronok dan terujakan bila ada bbynikn..bila teacher cite bab rasa skit brslin saya pun rase skit juga..(teringat dulu2)
mcm bak kata orng..pedas2 sambal belacan jer tu..(pds pn kte tmbh lgi)jdi ksmplannya tahun depan tambah lagi sorang bby boy pulak..AWESOME..

HAZIRAH ABDUL RAHMAN said...

nora fida :


terima kasih ye nora

HAZIRAH ABDUL RAHMAN said...

GadiS :

ok, khalisah tunggu hadiah aunty huda ye,, =)

HAZIRAH ABDUL RAHMAN said...

issnita :

akak ni. buat lawak plak ye. tapi bab sambal belacan tu setuju. cumanya bagi khalisah besar dululah. sakit masih terasa.huhu

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails