SILA KLIK

Hazirah & Khalis

Daisypath Anniversary tickers

KAMU-KAMU YG KUHARGAI

Thursday, March 21, 2013

dress yang tak lapuk ditelan dek zaman



dress arwah mak yang agak popular di blog Merah cik zira. dari zaman anak dara lagi cik zira suka pakai dress ni. kalau nak ikutkan dah berpuluh-puluh tahun dah usia dress ni dan masih elok sampai sekarang cik zira pakai.


ni cik zira pakai masa zaman anak dara. masa slim!




ni pakai masa mengandung. gemuk sungguh rasa diriku!




banyak baju arwah mak yang cik zira pakai dan simpan elok-elok. mana tahu bertahan sampai ke khalisah nanti kan. Insya Allah.


lepas tu, letak kat blog gambar ibu khalisah dengan gambar khalisah pakai baju yang sama tapi di tahun yang berbeza. kalau panjang umur lagilah kan. mudah-mudahan. Amin.



p/s HAPPY BIRTHDAY TO MY LOVELY SIS, IRDINA!!




~sekian~




k,adios!!!,,, by : ierarahman jumaat 8 mac 2013 4.28 p.m.

2 comments:

Peri PiA said...

i love it,cantik sgt

HAZIRAH ABDUL RAHMAN said...

Kt pun suka sgt.vintage gitu

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails