SILA KLIK

Hazirah & Khalis

Daisypath Anniversary tickers

KAMU-KAMU YG KUHARGAI

Thursday, May 2, 2013

cotton on baby



masa pergi dating dengan BFF tu, cik zira belikan khalisah baju ngan seluar dekat cotton on. geram tengok. tak beli kang macam tak best je. belikanlah. ada lah jugak baju nak berjalan buat khalisah.





baju baby kat cotton on cantik-cantik tau. gewam tengok dibuatnya. macam yang cik zira beli tu RM 50 untuk baju dan seluar tu. baju belang pink hitam dengan seluar ketat ada ropol-ropol warna pink.


baju labuh dah terangkat 

seluar ropol-ropol



dah pakai pun dua-dua tu. cik zira tak beli banyak sangat baju untuk khalisah. banyak khalisah dapat hadiah orang bagi. baju sekarang ni tak banyak sangat. tu yang pakai baju sama je. tunggu besar sikit baju besar dah banyak. melaramlah khalisah nanti.





~sekian~




k,adios!!!,,, by : ierarahman rabu 17 april 2013 8.50 a.m.

2 comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails