SILA KLIK

Hazirah & Khalis

Daisypath Anniversary tickers

KAMU-KAMU YG KUHARGAI

Tuesday, September 24, 2013

harta untuk masa depan


Minggu lepas dan minggu ni terketar sebab keluarkan duit simpanan yang selama ni simpan je x pernah keluarkan. Sedih pun ada sebab cik zira ni penjimat orangnya. Duit da masuk memang susah nak keluarkan. Huhu




Tinggal sket je duit simpanan.  Yelah nama pun baru masuk tahun ketiga bekerja. Mana yang ada jelah boleh simpan.


Xpe, da dapat satu harta untuk masa depan. Lepas da setel yang ni bolehla start menyimpan semula atau tambah lagi satu ke.. tet!!!

3 comments:

Mak lagenda said...

Kalau gunakan duit simpanan tu utk menambah harta di masa akan dtg. Tindakan tu bkn la sesuatu yg merugikan..

Xpe..esok2 blh menyimpan lg. mak pun baruu je amik duit saving mak utk beli 'harta'. Sedih mmg sedih bila tgk amaun dlm saving tu menyusut tp tindakan kita tu kan utk ke arah kebaikan..?


noly anna said...

salam.
nak tak buat side income:)
nanti jenguklah blog noly ye
www.nolyanna.blogspot.com

GadiS said...

amboi lagi satu tu yang tak menahan..bestnya dah ada 'harta' masa depan..

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails