SILA KLIK

Hazirah & Khalis

Daisypath Anniversary tickers

KAMU-KAMU YG KUHARGAI

Wednesday, December 11, 2013

khalisah demam


Lepas balik dari krabi dengan kl haritu badan khalisah dah mula panas. Masuk harini da enam hari demam. Petang malam je panas sangat. Ada satu pagi tu pukul 2 lebih cik zira bangun sebab khalisah susu mulut dia panas sangat.


Kejut babah khalisah tak bangun. Pegi je sendiri. Nasib baik khalisah baik tak nangis. Terus ke emergency. Nak balik je khalisah da nangis merengek sebab ngantuk. Kul 4 pagi baru khalisah tido balik.


Semalam lepas maghrib jumpa dr tan pakar kanak kanak dekat hospital lam wah ee tu. Dia bagi pilihan sama ada teruskan makan ubat atau nak kena admit amek darah sume. Kesian plak. Jadi amek keputusan balik je terus makan ubat tengok macam mana.


Ni demam lagi badan panas start petang. Selsema dah teruk. Batuk pun da jadi. Demam yang complete.


Takpe ye anak. Kuat dan tahan sakit tau. Ibu doakan khalisah anak ibu ni cepat baik k. Amin


Mungkin demam nak masuk 11 bulan ni minggu depan. Khalisah kalau nak beralih bulan memang akan demam. Tapi ni demam paling lama ni.

Budak demam tapi masih aktif kecuali da tak larat sangat baru dia merengek


Semoga cepat baik. Itu je cik zira doa kat Allah. Amin Ya Rabb..

No comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails