SILA KLIK

Hazirah & Khalis

Daisypath Anniversary tickers

KAMU-KAMU YG KUHARGAI

Thursday, April 16, 2015

periuk ibu pun boleh


anak dara cik zira ni, bagi mainan masak masak dia tak heran. kejap je lepas tu boring. khalisah nak main yang real jugak. main yang ibu punya lagi best katanya.




periuk satu set tu ada dekat bawah dalam kabinet. dia keluarkan satu satu susun atas lantai. lepas tu berusaha keras plak susun masukkan dalam troli. bila tak boleh tak muat nak masuk dalam troli comel dia tu, jerit plak. ibu jugak kena hulurkan bantuan.




lepas dah selesai, dia jalan usung troli penuh muatan dengan periuk periuk ibu. sekali dengan kawan baik dia, si icheon tu pun nak sumbat sekali dalam troli penuh periuk tu.

yang bagusnya, lepas dah habis main, khalisah susun balik ikut saiz periuk periuk tu masuk balik ke tempat asal. bagus khalisah!

1 comment:

ArY+ShA=AmZaRFaYyAdH said...

Assalam zira,
waaaa
sakan khalisah sopin periuk naaaaaaaa

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails