SILA KLIK

Hazirah & Khalis

Daisypath Anniversary tickers

KAMU-KAMU YG KUHARGAI

Wednesday, October 7, 2015

Tati oh Tati!!


Assalamualaikum
siapa tati? korang kenal tak tati tu siapa? bukan orang. tapi skincare yang tengah femes sekarang ni. korang kenal nurulain888 yang sangat cantik macam anak dara tapi dah beranak dua tu? korang kenal amoiheaxa tu?

ha dua dua ni lah yang perkenalkan cik zira kepada tati skincare. memang dah lama duk perati je dari jauh testimonial customer dorang sume. kulit dua dua hot mama tu takyah cakapla sebab dua dua memang kulit cantik floles habis.

dan disebabkan kulit muka cik zira makin teruk dengan jerawat dan bekas jerawat sebab tangan gatal asek nak kopek je mana jerawat yang tumbuh melata. sampaikan balik JB pun atok tego jerawat naik kat muka sebab dalam sejarah hidup ni lah kulit muka paling teruk berbekas jerawat hitam sume merah darah sume sebabkan tangan ni lah tak reti duk diam kan. kupil sana kupil sini.

haritu masa cuti balik raya haji wasap aincantik tu nak cod beli full set tati. skali ain balas habis licin dia bawa balik JB. kempunan nak beli dengan ain jumpa ain. hehe. maybe next time.

jadinya, balik penang, beli dekat butik dreamon kat seberang je sebab situ stokis tati penang ada letak produk tati. cik zira beli set 5 item dalam kotak rm100 tu lepastu tambah serum rm65 dengan toner rm25. kiranya ni full set lah.




tak pernah lagi tau beli produk muka semahal ni. sebelum ni pernah try karme skincare memang best memang kulit cantik tapi pakai beli sekali pastu habis dah malas nak sambung. lepastu pernah try jugak satu produk tu oklah jugak tapi pun habis dah malas teruskan.

penyudahnya kembali kepada asal, fair & lovely dengan safi balqis. dua produk nilah memang cik zira guna sejak sekian lama, sejak zaman belajar lagi. murah pun murah dan jimat. hehe

tapi oleh sebab kulit muka dah tak cantik sejak sejak jerawat bermaharajalela, dengan fenomena tati membuatkan cik zira nak cuba. berusaha. untuk elokkan balik kulit muka. manalah tahu kot kot cantik berseri kan lepasni. Aamiin.

sekarang masuk minggu kedua guna tati. katanya boleh bertahan sampai sebulan lebih set ni. tengok macam mana k. kalau ok kot cantik meletop muka ni, cik zira review. dan kalau betul ok, memang nampak gaya stay jela dengan produk tati ni.

sangat suka dengan semuanya. pencuci muka bau oren. buih banyak letak sket pun. toner wangi. serum wangi. krim krim sunblock sume memang best. tak melekit. rasa lembut je tangan dengan muka. suka sangat. memang lain dari produk guna sebelum ni. walaupun renyah berlapis lapis krim untuk siang dan malam tapi rajin plak sebab suka sume nya!!

abaikan hidung jawa cik zira ye. tengok jerawat cik zira teruk kat muka


kita tunggu dan lihat. testimoni betul betul cik zira ilang ke tak ilang jerawat bekas jerawat sume yang penuh kat bahagian pipi hidung dagu ni sume. berkesan ke tak berkesan kan.

2 comments:

hanani fiee said...

sis nk tye ok xpkai ni?

Qaseh Ana said...

asalamualaikum..saya pun baru sebulan guna tati ni.. bg saya xnmpk pun perubahan sgt sbb pores sy besar,tp kalau dr segi kulit kusam tu mmg dh xde,dh bersih,,jerawat pun mudah kecut.saya akn truskan pakai lagi.org kata kalau kulit mcm saya ni kne ambik masa 3 mth is beter.so saya trus beli 3 set lagi tati untuk stanby n setia,hehe..kalau uolls berminat nk dptkan skincare tati ni dgn harga yg rendah,blh pm saya.saya jual dengan harga RM55 sahaja..cod di HKL..
boleh whtsapp saya 0182082548

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails