SILA KLIK

Hazirah & Khalis

Daisypath Anniversary tickers

KAMU-KAMU YG KUHARGAI

Monday, November 30, 2015

Burger Ayam Goreng Njoy


Jom sesekali kita cuba plak beger anak melayu yang mana tahu lagi hebat dari beger fast food yang ada.





Kalau menengokkan gamba je pun dah buat terliur. Tengok ayam goreng nya tu. Ya Allah. Rugi plak kalau tak cuba kan.

Di penang. Di batu maung. Dah masuk page siakap keli dah pun.

T kalau dah makan cik zira review k. Siapa yang dah makan? Macam mana rasa? Ok ke ok? :)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails