SILA KLIK

Hazirah & Khalis

Daisypath Anniversary tickers

KAMU-KAMU YG KUHARGAI

Saturday, September 21, 2019

versace red jeans perfume

dahlah pencinta merah, harus dan wajiblah perfume kegemaran pun warna merah. jatuh cinta kali pertama dapat perfume ni hadiah dari wife abah masa tingkatan 5. terus suka terus pakai. zaman tu perfume ni harga tak sampai RM100 pun sebotol.

perfume kegemaran cik zira ialah VERSACE RED JEANS. walaupun botol dia macam botol minyak yuyi, tapi bau dia tu sedap.

lepastu bila habis beli sendiri cari dekat kedai perfume. time bercinta dengan encik suami pun memang pakai perfume ni dan dia pun suka. hantaran pun minta perfume ni.

sampailah nak dijadikan cerita, start mengandungkan khaliq terus alahan tak boleh pakai dan bau perfume. tak belilah sampailah tahun ni, 2019.

survey harga sekarang memang sebotol lebih RM150 ke atas. dah mahal.

dan tibalah pada suatu hari, berjalan me time dekat sunway carnival mall seberang. ternampak sasa. tak pernah pun masuk, tapi tiba tiba dari luar nampak perfume cik zira ni, teruslah masuk nak tengok harga.



OFFER RM99 je sebotol. terus macam nak melompat dekat situ jugak sebab happy sangat jumpa perfume dan harga murah. terus amek 2 botol terus bayar.

seronok tu sampai whatsapp encik suami cakap beli perfume versace tu.
lama dah mencari akhirnya jumpa. dapatlah cik zira bau wangi bau kegemaran cik zira dan encik suami balik. mengimbau zaman bercinta lah kengkononnya. eceh sangat kan.



dan kebetulan haritu cik zira shopping semua benda nak warna merah. buat spek mata baru pun warna merah tu cik zira cerita entry lain k nanti.

No comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails