SILA KLIK

Hazirah & Khalis

Daisypath Anniversary tickers

KAMU-KAMU YG KUHARGAI

Tuesday, June 29, 2010

3 idiots






rancho, farhan & raju
nama watak utama dalam filem hindustan 3 idiots ni



filem ni sedang ditayangkan di astro box office
cik zira duk uma mami ni dah macam hafal dah cerita ni sebab bila cerita ni ditayangkan jew dorang tgk, cik zira pon tgk sekali





apa yang boleh dikatakan, cerita 3 idiots ni memang sangat best
sebelum ni asek dengar jew dorang kata best, tapi bila dah tgk, sumpah best!
dia tak macam cerita hindustan yang banyaknya pasal cintan cintun dan bosan
tapi cite ni memang best




ada persahabatan, kekeluargaan, cinta, kasih sayang, pelajaran, kecerdikan,
sedih, gembira dan lawak
semuanya ada dalam 3 idiots ni



cerita ni memang seronok tgk dan rasa tak lama pun sebab dari awal sampailah cite ni habis memang tak membosankan langsung
buat sesiapa yang menonton filem-file hindustan tapi masih belum tgk cite 3 idiots ni, silalah tgk
memang best



entah-entah hari ni kalo adalagi 3 idiots ni,mesti tgk lagi untuk keberapa kali da,,hehe







~sekian~




k,adios!!!,,, by : ierarahman selasa 29 jun 2010 9.35 am.

3 comments:

JAY said...

aha.. memang best pon notygurl.. tu baru tengok kat tv, kite yg donlod ni ha dah tak terkira bape kali tengok dah ni.. haha..:P

Atiqah Adnan said...

agreed!!! memang bestt.. terbaek..

hazirah abdul rahman said...

notyboy~~ betul2, seb bek tak donlod,,kalo tak keje nak tgk jew,,hee


kak tiQa~~ yep, terbaik!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails