SILA KLIK

Hazirah & Khalis

Daisypath Anniversary tickers

KAMU-KAMU YG KUHARGAI

Friday, June 18, 2010

burger post office



malam semalam, teringin nak makan burger
ada satu malam tuh khalis belikan burger memang sedap, dahlah besar
tp malam semalam burger lain
kat tempat ni memang pemeslah, ramai sangat org beli burger kat tempat dia
siap ada kerusi meja sume boleh makan kat situ



sini pemes sebab burger dia sangat besar
dengan sayur yang sangat banyak
memang puas hatilah makan



semalam khalis belikan burger daging special dengan oblong daging
sedap



oblong daging
(daging dia memang sedap, terasa black pepper nya)

burger daging special



sape yang duk area penang yang tak pernah rasa burger ni
silalah rasa ye
nama dia orang panggil burger post office, memang ramai orang beli kat situ
lokasinya dekat dengan pejabat pos jelutong



sape yang teringin nak makan burger tuh, sila-sila lah ye
tempat tuh memang agak pemes
burger dia memang puas hati makan, yakin kenyang sampai besok,,ngee



cik zira dah dapat makan dah
oops, bab harga lupa nak tanya sebab khalis yang belanja,,hee



terima kasih khalis ye,,=)





~sekian~



k,adios!!!,,, by : ierarahman jumaat 18 jun 2010 12.43 p.m.

3 comments:

Zarpeno said...

promo beger depa ni dpt payment ka.haha

Miss Hirose said...

waa sedapnye burger..hehe

hazirah abdul rahman said...

zarpeno ~~ eh, takkan nak buat sesuatu sume utk duit kan?
tak perlulah,,=)



hirose ~~ haah, sedap2

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails