SILA KLIK

Hazirah & Khalis

Daisypath Anniversary tickers

KAMU-KAMU YG KUHARGAI

Friday, June 18, 2010

rezeki + nikmat


syukur alhamdulillah
buka puasa untuk hari ni sangat nikmat



ngidam nak makan donut big apple sejak beberapa hari ni tercapai juga
dapat makan







dari queensbay (next entry cik zira cite ea watpe kat queensbay)
khalis amek terus ke gurney semata-mata sebab nak beli big apple
kemudian solat dan ke pak hussin untuk makan berbuka



big apple makan dalam keta sebaik azan
terus ngap 3 bijik sendirian berhad,,hee



lepas tuh, makan di pak husin tomyam
kira di penang ni, khalis la cakap
kalo nak makan tomyam dan goreng-goreng thai ni
pak husin lah paling besh
harga memang berpatutan, sedap dan servis adalah terbaik berbanding kedai tomyam lain
sebab tuh ktrg pon rajin makan sini
kira berbaloilah,,



hari ni cik zira makan bihun ladna
khalis makan nasi putih dengan ikan masak keng som atau nama lainnya asam pedais thai, pedas dia memang power lah!
memang sedap



cik zira kalo makan kat sini mesti makan sama ada, bihun hailam, bihun ladna atau bihun grg basah, sedaplah, tak rugi pesan dan makan,,
minum air fresh orange, selalu dah sangat minum carrot susu, hari ni fresh orange plak










sangat kenyang
balik awal sebab kena study, esok dah peperiksaan utk kursus induksi ni
malam ni siap cukup bekalan makanan utk ktrg bertahan



khalis tapaukan bihun goreng, keng som yang masih banyak tuh, big apple ada lagi
beli roti, kang lapa-lapa leh makan
first round dan makan keng som tadi, masih ada banyak makanan lagi sambil-sambil study



syukur alhamdulillah untuk rezeki dan nikmat malam ini
terima kasih kepada tidak lain dan tidak bukan, khalis untuk rezeki dan nikmat ini





p/s doakan cik zira ye utk exam besok,, lepas exam, cik zira update blog k,,=)






~sekian~



k,adios!!!,,, by : ierarahman jumaat 18 jun 2010 10.50 p.m.

2 comments:

syazwani said...

bestnya mkn tom yam kt ctu..ari isnin lepas wani ada pegi dgn bf..tp g awal sgt b4 kul12..dia lum buka lg..sdih x smpat nk rasa

hazirah abdul rahman said...

haah, dia utk makan malam, petang sket lah baru dia buka,
takpe wani, nanti pergi time dia buka k, try makan situ, memang sedap,,=)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails