SILA KLIK

Hazirah & Khalis

Daisypath Anniversary tickers

KAMU-KAMU YG KUHARGAI

Saturday, June 19, 2010

study di Queensbay




kalau rakan-rakan lain semangat study, lain pula dengan kami berempat
cik zira, bie, mye dan salwa
ktrg takde semangat macam orang lain utk study
tp semangat ktrg lebih kepada nak berjalan dan nak menghilangkan tension tgk org study dan asek ditanya, "dah banyak ke study?"
padahalnya ktrg tak start pape pon lagi



makanya, mye pon memberikan cadangan bernas
dia ajaknye ktrg ni pergi study dekat JCo Donut, sambil dorang makan donut sambil tgk-tgk soalan
ktrg study pon tgk soalan dan main jawab-jawab, takdelah nak membaca semua
nasib baiklah cik zira dapat geng yang sekepala macam cik zira
jenis malas blaja gak,, kalo tidak, mahu tension tgk sume blaja









bukan apa
blaja boleh la
tp jangan tension sangat sampai tak boleh wat keje lain kan
rilek sudah
bincang-bincang ke, tu yg cik zira suka sbb cik zira kalo bace, konpem-konpem tidolah jawabnya



cik zira dahla puasa
tp bila tgk orang makan yogurt JCo tuh, teringin tuh memangla, tapi bersabar jek
takpe, nanti mesti dapat makan
dorang beli donut dan makan donut sambil tgk soalan



cik zira pon tgk soalan pon tak sampai 2 jam dah bosan
takleh masuk da
pastu amek-amek gamba, tgk orang, ketip kuku dan watlah perkara yang patut,,hee

muka orang dah bosan ye,,




lepas tuh ktrg solat asar, kemudian ke food court sebab dorang dah lapa
sementara tunggu khalis datang amek cik zira, ktrg men jawab-jawab soalan lagi kat food court tuh, adalah orang pandang-pandang, yelah kan, org datang situ nak makan, ktrg siap bawa buku kertas sume,,hee



begitulah cara kami menghilangkan tension
senang hati sbb takde orang asek bertanya, yelah yang bertanya tuh sume memang kaki study
yang ditanya adalah bukan kaki study
jadi, jalan terbaik, bek melepak tempat yang aman seperti di JCo itu
sungguh tenang tiada gangguan,,=)



masa-masa sampai tuh, adalah kat tengah-tengah tuh toy story
sempatlah bergambar sekejap
excited mengalahkan budak-budak
tp woody ngan buzz tak besh, tak happening macam geng soldiers








maka, itu sahajalah cerita study cik zira
dan malam tadi sempat sambung sket lepas tuh ngantuk yang amat
tdo kul 12.30 dan bangun kul 5.15 pagi tadi sambung baca sket
dan lepas update entry ini, mahu mandi dan solat subuh kemudian tgk pape yg patut



kul 9 bermulalah peperiksaan kursus induksi ini
tamat pada pukul 12.30 tengah hari
doakan ye sume
ini sahaja yang termampu diusahakan dan bertawakal kepada Allah, buat yang terbaik
insya Allah



habis peperiksaan ini, tamatkah kursus induksi dengan rasminya
boleh mendapat kebebasan semula
sabar sabar
sket jek lagi,,=)





~sekian~



k,adios!!!,,, by : ierarahman sabtu 19 jun 2010 6.44 a.m.

2 comments:

syazwani said...

sempoi jer zira study..ape pun good luck..lepas ni dah takda study2 lagi kn..selamat menempuh alam pekerjaan..

hazirah abdul rahman said...

thanx wani,,
syukur, dah selesai dah sume
harap semuanya berjaya,,=)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails