SILA KLIK

Hazirah & Khalis

Daisypath Anniversary tickers

KAMU-KAMU YG KUHARGAI

Monday, June 21, 2010

dress itu mudah






selain memakai jeans dan tops yang pelbagai, cik zira juga suka sangat pakai dress
setakat ni banyak jugaklah dress yang cik zira ada



yelah, kalo pakai jeans, kena padankan dengan baju nya, tudungnya
tp kalo pakai dress tinggal nak cari tudung jek yang sesuai dipadankan



cik zira bersyukurlah, walaupun tak berapa tinggi, tinggi hanya dalam 159 cm cenggitu, tp ini membolehkan cik zira pakai dress tanpa perlu memotong atau meng-alter dress tersebut
dan cik zira memang yakin setiap kali pakai dress, tp bukan dress jek, semua lah yang cik zira pakai, cik zira akan rasa yakin



macam ada antara korang yang ragu-ragu nak pakai dress, takut nampak pelik lah, takut nampak tak cantik lah
tp bila korang tgk org pakai cantik jek, korang teringin jugak kan?



oleh itu, cik zira nasihatkan, dalam apa jua pemakaian tuh, korang kena yakin baru korang rasa cantik, ingat tuh,,
bila tgk cermin setiap kali berpakaian, kena rasa yakin, kena rasa diri cantik, tp jangan syok sendiri plak ye, kena tgk jugak, sesuai ke tak dress up korang tuh,,
tp tak kisahlah, asal yakin, pakai apa pon boleh la,,



dan cik zira akan cuba banyakkan lagi koleksi dress sebab dress ni cantik dan senang nak pakai
sama ada pakai dengan inner atau cardi, tetap nampak cantik bergaya



cuba k,,=)





~sekian~



k,adios!!!,,, by : ierarahman ahad 20 jun 2010 9.45 a.m.

7 comments:

ika. said...

betul tu kak. kena confident. baru orang takkan nampak cela kat kita. :)

cik paro said...

kalau cik paro pkai dress comfirm kena potong dulu..
hehehehhe

icee-yah said...

cik zira memang cantek pakai dres..:)

icee-yah said...

cik zira memang cantek pakai dres..:)

~♥ iella ♥~ said...

cmna plak bila tak yakin sebb perut buncit...??pkai dress mestila tak da yg tue kan..??klu tak mesti dah nmpk terkedepan ckit tue...hehe

~♥ iella ♥~ said...

cmna plak bila tak yakin sebb perut buncit...??pkai dress mestila tak da yg tue kan..??klu tak mesti dah nmpk terkedepan ckit tue...hehe

hazirah abdul rahman said...

ika.~~ yep,yakin dan tgk diri sebagai sentiasa cantik, mesti boleh,,yeah!


icee-yah~~ thanx dEar,tp tulah, sekali sekala jew pakai dress,,=)


iella~~ yang, jangan pakai dress yang boleh nampakkan perut, pakai yg jenis cotton ok, tak nampak perut,,=)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails