SILA KLIK

Hazirah & Khalis

Daisypath Anniversary tickers

KAMU-KAMU YG KUHARGAI

Saturday, June 5, 2010

ha, cik zira sakit?





ni muka hari khamis lepas








perhatikan dan lihat betul-betul
agak sedikit pucat kan?
terutama dekat bibir tuh, sangat kering



dan cik zira punya muka sekarang pon adalah sangat kering dan menggelupas sume
kurang minum air masak lah sekarang ni
dahla kurang minum air, pulak tuh asek minum air manis jek
mana tak kering sume kulit-kulit


puasa sunat khamis kan
tu yang muka nampak pucat macam orang sakit tuh
padahal letih sket jek, time tuh dah nak dekat-dekat buka puasa da
mestilah penat sket


eleh
penat-penat pon tetap boleh bergambar kan,,hee



jangan risau
selagi cik zira leh update blog ni, maknanya cik zira masih sihat
kalo sakit sangat takleh bangun tuh, barulah tak leh buka blog
minta jauh sakit, nak sihat selalu
AMIN,,,=)





~sekian~



k,adios!!!,,, by : ierarahman jumaat 4 jun 2010 1.07 p.m.

2 comments:

cik paro said...

cik zira..
bnyk2 kan berehat and minum air kosong ye!!

hazirah abdul rahman said...

time kasih cik paro cayang,,=)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails