SILA KLIK

Hazirah & Khalis

Daisypath Anniversary tickers

KAMU-KAMU YG KUHARGAI

Thursday, June 3, 2010

kesian ktrg tau



kan cik zira uar-uarkan yang hari ni start KISSM kan
KISSM tu ape?
KISSM ni kursus induksi utk ktrg bakal-bakal guru
patutnya start 3 jun tp jadi 4 jun, start besok



kesian budak2 cik zira yang datang jauh-jauh
kalo tahu, dorang spend masa lagi dengan femly
tapi takpela, boleh lepak bersama kawan-kawan semula
mesti banyak cerita yang nak dikongsikan


cik zira masih di rumah mami lagi
semalam dah angkut beg bawa turun bawah nak balik maktab lepas gi makan malam
tp bila bie, rumate cik zira bagi tahu esok ni takde pape, terus tak jadi
maid mami angkut semula beg bawa nek atas bilik
thanx ana, sian kat ana,,



dan hari ni masih free
tgklah petang kang baru nak hantar beg semua masuk bilik
dahla bilik tuh masih ada penghuni
bie pon menumpang bilik budak2 ni malam semalam
nanti nak tgk perkembangan macam mana
tp kira malam ni dah kena tdo hostel la
esok dah start KISSM



takde pape, esok malam gerak nek bas balik JB untuk bersama keluarga tersayang meraikan hari bahagia bik moi,,
insya Allah,,



okeh, ini entry macam main-main jek
membebel lebih
nak pergi cari idea lah utk entry besh sket dari ni,,
entry len yang ada gamba,,hee



nak pergi cari idea
nak pergi cari idea







bye~~





~sekian~



k,adios!!!,,, by : ierarahman khamis 3 jun 2010 9.24 a.m.

2 comments:

syazwani said...

alahaii..cian korang..

zira, posting bila erk? konvo tahun dpn ker? kalau thn dpn,sama dgn wani la..hehe

hazirah abdul rahman said...

kesian sangat,,huhu


paling awal ogos kot wani,
tak tahu la macam mana,,


konvo kalo tak silap end of this year,,kat uum

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails