SILA KLIK

Hazirah & Khalis

Daisypath Anniversary tickers

KAMU-KAMU YG KUHARGAI

Friday, June 4, 2010

KISSM





tak habis-habis kan cik zira asyik bercerita pasal KISSM
kursus induksi ni lah yang menyebabkan cik zira dan rakan-rakan cohort balik semula ke maktab sehinggalah selesai KISSM ini pada 19 Jun nanti
dan 19 jun itu nanti adalah hari peperiksaan untuk kursus ini,,


dan untuk hari ni
hanyalah mendengar perkara-perkara penting mengenai kursus tp sangat mengantuk dan boring
dahlah dalam ODT tuh sangat sejuk tak terkata dan membuatkan sangat-sangat lapa


seb bek habis awal kul 11 dan dah free dah sampai ahad




cik zira akan pergi cari tiket petang kang
harap-harap adalah tiket sebab nak balik JB
sume dah ada kat uma atok da,,
nak bersama-sama yang lain rasa seronok berkumpul ramai-ramai



doakan ada tiket ye
ada tiket konpem balik malam ni,,




itu sahaja info buat sementara waktu ni
start isnin depan ni jadual akan sibuk dan harap-harap ada masa nak update belog kesayangan ni,,
kalo takde masa jugak, kena curi masa bagi memastikan blog tidak kesepian,,
insya Allah,,



mata dah sangat mengantuk
tp kena siapkan update blog sepanjang ketiadaan cik zira pulang ke JB
takut busy sangat, kena updatekan siap-siap
korang pon da kenal cik zira kan,,
takkan biarkan blog sepi tanpa entry terbaru,,=)





~sekian~



k,adios!!!,,, by : ierarahman jumaat 4 jun 2010 1.00 p.m.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails