SILA KLIK

Hazirah & Khalis

Daisypath Anniversary tickers

KAMU-KAMU YG KUHARGAI

Wednesday, June 9, 2010

majlis cukur jambul - buaian cantik



untuk majlis cukur jambul baby aiman danish ni, papa dan mama danish iaitu abang ai dan kak jun buat yang terbaik untuk anak pertama dorang ni



siap ada pelamin dan buaian cantik
tempah khas tau, harga beratus lah jugak
tp memang cantiklah,,



bukan si aiman yang excited nak nek buaian tuh, si kecik-kecik lain plak yang pangkat makcik kepada aiman menyibuk duk ngendeng-ngendeng kat situ,,
seb bek tak putus buaian tuh, tak rebah pelamin nya,,hee



ramai jugak yang datang bergambar dekat buaian cantik tuh
cik zira ni jek dapat bape keping jek gamba kat tempat cantik tuh, nasiblah, sibuk sangat sampai dah tak sempat nak bergaya ke bergambar ke sume tuh,,



hee
entry ni nak letak gamba buaian jek dulu ye
lepas ni bawu letak gamba si aiman dengan buaian dia plak,,










sebenarnya kan
banyak lagi gamba nak letak
tp buat sket-sket
senang sket nak paham kalo cite satu-satu kan



kiranya minggu ni cik zira akan bercerita pasal majlis cukur jambul ngan majlis kahwin bik moi pada 5 dan 6 jun yang lepas, cik zira balik jb, uma atok sekejap untuk bersama dengan keluarga meraikan hari bahagia ni,,



gambar banyak, maka entry pon akan banyak pasal 2 majlis ni k,,






~sekian~



k,adios!!!,,, by : ierarahman rabu 9 jun 2010 1.20 a.m.

7 comments:

NURULekmiRabat said...

cantiknya buaian dia.dh mcm pelamin kawen

hazirah abdul rahman said...

haah,harga pon cantik yang,,=)

duRRaNi doM said...
This comment has been removed by the author.
duRRaNi doM said...

salam kenal... boleh tak nak tanye.. boleh tak nak dpt info ttg buai ni.. sewa kat area johor eh? tolong eh.. tq ^_^

hazirah abdul rahman said...

salam kak, kita tak berapa tahu sangat pasal kat mana sewa sebab akak dengan abang sepupu yang sewa. memang area jb dan tak silap, mana-mana andaman pengantin memang amek buaian macam ni. akak try survey k. macam ni tak silap RM 700.

duRRaNi doM said...

oo tenkiu.. tu laa nak cari buai berendoi lbh kurang cam ni.. pasal kat area JB cam lom lagi xposed sgt buai camni..tak macam kat kl.. da rata2 org wat.. hmm yang sepupu awak wat ni mang grand abes laa.. ingat nak cari buai..tapi less deco.. ^_^ neway thanx yee..

hazirah abdul rahman said...

haah, kalau kat KL memang semua ada, cantik-cantik, murah2,, kat sini agaknya boleh, kena bagi tahu nak design macam mana. mesti dorang boleh buatkan.




haah, anak pertama, tu yang grand tu,, hehe


ok kak, thanx jugak!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails