SILA KLIK

Hazirah & Khalis

Daisypath Anniversary tickers

KAMU-KAMU YG KUHARGAI

Thursday, June 10, 2010

majlis cukur jambul - mama, papa & aiman





majlis cukur jambul aiman ni telah diadakan pada sabtu malam, 5 jun 2010
kat rumah atok


yang diraikan si comel, mohd aiman danish
mama aiman namanya kak june
papa aiman namanya abang ai


papa aiman ialah abang saudara cik zira merangkap sepupu
aiman sekeluarga telah memilih tema baby blue untuk majlis cukur jambul ni
sebab tuh aiman, nek wan aiman, atok aiman, mak su, pak long dan mama papa aiman sume pakai biru-biru gitu
barang-barang sume pon biru
kecuali kami di rumah atok yang tak mengikut tema sebab terlalu sibuk dengan semua perkara



sedikit lagi gamba sempena majlis cukur jambul aiman ye









entry lepas ni, insya Allah, cik zira nak tunjuk gamba suasana majlis cukur jambul ni pulak k





lepas dah habis majlis cukur jambul ni, bolehlah cerita pulak pasal bik moi kawen kan
tapi habiskan satu-satu dulu
dan kemudian baru lah kembali tentang diri cik zira setelah semua cerita sudah diceritakan



takde pape pon yang besh pasal diri ni buat masa sekarang
duk sibuk berkursus
dengan badan letih, mata mengantuk semua,,



nak solat subuh ni
lepas tuh nak bersiap utk kursus hari ni
hari ni sampai malam macam semalam
kena jadi emcee utk slot pagi ni,,



balik tgh hari kang, kalo sempat, cik zira update lagi k,,=)





~sekian~




k,adios!!!,,, by : ierarahman khamis 10 jun 2010 6.32 a.m.

2 comments:

Sharinginfoz said...

selamat berkursus... hmmm seronok ke jadi MC

1st Time Unique Visitors 400

hazirah abdul rahman said...

terima kasih,,


sape yg minat, tahulah seronok ke tak jadi emcee,,=)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails