SILA KLIK

Hazirah & Khalis

Daisypath Anniversary tickers

KAMU-KAMU YG KUHARGAI

Thursday, June 24, 2010

wajah-wajah si merah


inilah antara wajah cik zira daripada beribu wajah yang dirakamkan dan disimpan untuk kenangan
ini bagi membuktikan betapa cik zira memang suka sangat bergambar






macam orang len jugak yang gila berkamera dan merakamkan wajah sendiri
korang pun tahu kan dah beribu dah gamba yang korang simpan dalam laptop kan




samalah dengan cik zira
sangat banyak folder dan file gambar
bila bosan-bosan, boleh tgk balik gamba-gamba yang ada




sume gamba adalah kenangan
sebab itu kena simpan elok-elok
kalo dulu gamba sume kena letak dalam album bila dicuci
tp sekarang, sume simpan dalam laptop jek
dan untuk keselamatan kena simpan back up kat tempat lain
nak beli hard disk tak beli-beli lagi, almaklumlah kewangan tak mengizinkan time menganggur ni,,hee




takpe-takpe, insya Allah sume gambar masih selamat dalam laptop yang banyak berjasa ni,,





~sekian~




k,adios!!!,,, by : ierarahman rabu 23 jun 2010 10.55 a.m.

2 comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails