SILA KLIK

Hazirah & Khalis

Daisypath Anniversary tickers

KAMU-KAMU YG KUHARGAI

Saturday, July 3, 2010

Mini Chocolate Cup





semalam, dalam pencarian roti sebanyak 125 bijik tuh, sempatlah membelikan sesuatu untuk diri sendiri, ktrg beli Mini Chocolate Cup yang berharga RM 5.39 untuk 6 biji yang sangat comel saiznya





bau dia sedap, tuh yang try tuh nak rasa
pastu beli air yogurt nestle bliss sebotol





dalam kereta dalam pencarian roti itu, ktrg pon menjamu lah kek mini coklat tuh
sedap, penuh coklat dan kat tengah-tengah dia ada krim coklat yang memang bercoklat,,
habis 6 biji kesemuanya, pendek kata, berbaloilah dengan harga
nampak sangat lapa padahal masa singgah kafe recsam sempat makan pisang goreng 5 bijik kot,,hee




itulah, cik zira ni jenis jangan disua dengan makanan, kalo ada jek makanan, mulalah, mesti nak makan sampai habis, sebab tulah dulu badan membelon,,ngee





jadi, kalo korang teringin nak makan, kalo pergi tesco, bolehlah beli, 6 biji Mini Chocolate Cup keluaran Samudera berharga RM 5.39 sahaja






** keje promote makanan suruh orang makan jek kan, yelah, benda sedap, mestilah nak share,,hee






~sekian~




k,adios!!!,,, by : ierarahman sabtu 3 julai 2010 10.23 a.m.

2 comments:

nurul said...

mcm sedap je..
jual kat tesco ye?
nnti nak g carik la..
hehe
saya ni da la suke mkn..lalala
:)

hazirah abdul rahman said...

sedap sedap
cari ea, kat tesco mesti ada,,
keluaran samudera tau


eh, samalah, kt suka makan jugak
nanti ada masa, kt makan sama-sama ea kat JB,,=)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails